2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سوگل عزیزو مهربون خانمی دختر خواهرم کنکور داره خیلی نگرانشم التماس دعا درام براش خیلی خیلی زیاد یه سوال من میتونم جاش اینارو بخونم اگه خودش نرسید ؟
خـدایا بـرای تـمام وقتــایی کـه حواســم به تــو نیسـت و تــو حواسـت به منـــه ...ممنــون
سلام سایا جان ... نه گلم اینارو باید خودش بخونه .. خدایی یک ربع هم وقتش و نمیگیره ! خوندن اینا باعث میشه ذهنش باز بشه و چیزایی که خونده یادش نره !

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

ممنون سوگل جان یه سوال دیگه ازتون دارم البته میدونم جاش اینجا نیست ولی جوابش برام خیلی مهمه خانمی همینطور که میدونید خانوما توی دوران بارداری و شیردهی میتونن روزهاشونو نگیرن البته بعدا قضاشو بجا بیارن من این مسئله رو با چندتا از خانوما مطرح کردم جوابشون اینه که کجای قرآن نوشته شده که باید قضای این روزارو بجا آورد خانومی اگه میشه راهنماییم کن آیه یا سوره ای که این مسئلرو عنوان کردهذکر کنید تا با سند بتونم قانعشون کنم
خـدایا بـرای تـمام وقتــایی کـه حواســم به تــو نیسـت و تــو حواسـت به منـــه ...ممنــون
سایا جان همه چیز که در قرآن نوشته نشده قرآن به مسایل کلی پرداخته اکثر احکام توی روایات اهل بیت (ع) توضیح داده شده مگه توی قرآن تعداد رکعت های نماز ذکر شده؟ یا نوع خوندن نماز ؟!

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

چرا برای آدمایی تلاش میکنی که خودشون و به خواب زدن !؟

جالب اینجاست روزه میگیرن ولی به این جا که میرسه که باید قضارو بجا بیارن شون خالی میکنن .دوست دارم با جواب درست قانعشون کنم احساس میکنم بهم توهین میشه و کارمو زیر سوال میبرن یه حس بد بهم دست میده
میدونی اکثر کسایی که از اسلام فرارین بخاطر اینه که نمیخوان زیر بار مسئولیت اعمالش برن ! مطمئن باش اونا خودشون خووووووب میدونن که باید قضاشو بگیرن فقط حس تنبلی و شیطانی داره براشون توجیه میتراشه ... شما کار خودت و بکن ! اگرم بهت گفتن کجای قرآن گفته ! بگو همونجایی که احکام نماز و دقیق توضیح داده یعنی روایات اهل بیت(ع)

ممنون سوگل جان از راهنماییت و وقتی که برام گذاشتی بازم ببخش میدونم اینجا جای مطرح کردن این سوال نبود .اگه خواستی پستامو پاک کن .باز هم یک دنیا ممنون
تاج سری سایا جان چرا پاک کنم عزیزمممم... بازم اگر سوالی داشتی در خدمتم خانومی ... خیلی التماس دعا