2777
2789
عنوان

خانم های باردار لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 36 پست
عزیزم اینکه بهتون گفتن یعنی این ابی که میگی شفافه بدون هیچ ترشحی؟؟؟زرد نیست؟؟

نه فكر ميكنم اب كيسه اب شفافه 

زرد و ترشح و اينا فرق داره

براي همينم ببيني رو دستمال ميفهمي ترشح يا ابريزي

منظورت نميفهمم از اين راهرميتوني بفهمي واقعا نشتي داري يانه كه بعد بري بيمارستان منظورت اين نشتي د ...

نه گلی که کامل مطمعن بشم میگم چون ترشحم هم همین مدلی آب ماننده نمی تونم تشخیص بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونی همیشه که نیست بعدم چون قبلش هم ترشح الکی داشتم نمی تونم تشخیص بدم از هم

خب پس نشت نیس.منم توهم داشتم هرروز بیمارستان بودم بعدش میگفتن نیس. نشت قطع نمیشه اصلا

بشنو ............ باورنکن

من صدا میشنوم از تو شکمم ینی بچه داره چیکار میکنه؟😂😂😂 دوبار صدا شنیدم مثل صدای جوجه ای ک میخاد از تخم در بیاد تخمشو داره میشکنه😑

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)
نه گلی که کامل مطمعن بشم میگم چون ترشحم هم همین مدلی آب ماننده نمی تونم تشخیص بدم

اي بابا چه سخت

من يه بار رفتم بيمارستان بخش زايشگاه نمونه گيري كردن بردن ببينن اب كيسه اب يا چيز ديگه

واقعا یعنی یه تیکه میریزه و چقدر؟ 

بستگی به سوراخ داره ممکنه سوزنی باشه کم باشه نشتت. ولی قطع نمیشه یعنی اینجوری نیس امروز باشه فردا نباشه. بعدکلا هفته های اخر ترشحات زیادمیشن چون کانال زایمانو واس بدنیااومدن بچه امده میکنن

بشنو ............ باورنکن
اي بابا چه سخت من يه بار رفتم بيمارستان بخش زايشگاه نمونه گيري كردن بردن ببينن اب كيسه اب يا چيز دي ...

چطوری نمونه برداری میکنن یعنی مال شما یه تیکه آب ریزش داشتی که ظرف گذاشتن؟

چطوری نمونه برداری میکنن یعنی مال شما یه تیکه آب ریزش داشتی که ظرف گذاشتن؟

نه عزيزم يه چيزي مثل گوش پاك كن كرد داخل بعد برو خيسي روشو ازمايش كرد ببين كيسه اب يا ترشح يا ادرار

چون بالاخره كيسه اب ساختارش بااينا فرق داره ديگه