2777
2789

پسرم یهو مقعدش آبسه کردو خوب نمیشه با هیچی نه انتی بیوتیک نه خالی کردن چرکش.. میگن جراحی میخاد ولی تازه معلومم نیس خوب بشه یا نه... هردکتری هم یه چیز میگه.. دیگه کارم شده فقط گریه.. بچم فقط ۱۱ ماهشه ولی نمیتونم خوشحال باشم همش فکرای بد میاد سراغم.. اخه چرا اینطوری شد.. من این بچرو با بدبختی به دنیا اوردم😭😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکلت به خدا باشه؛حتما راه حلی هست انشالله هرچه زودتر گل پسرت حالش خوب خوب خوب بشه ودلت شاد بشه،هرکسی فکرمیکنه مشکل خودش بزرگترین مشکل دنیاست منم الانم باتوجه به مشکلی که دارم حس میکنم اینجایی که وایسادم برام آخر دنیاست دلمم مثل تو خیلی خیلی گرفته استارتر 😔

آخی عزیزم.ان شاءالله به حق علی اصغر حالش خوب میشه به زودی نگران نباش 

دست خودم نیس بهش نگاه میکنم گریم میگیره من خیلی سختی کشیدم تا این بچه بیاد تو زندگیم الان فکر حراحی و اینکه اتفاقی بیافته داره دیوونم میکنه با عیچکس هم نمیتونم خرف بزنم😔😔😭

با غصه که درست نمیشه. دنبال یک متخصص خوب باش. دکتر پرویز صداقت پور دختر منو از بیمارستان نجات داد. گفت اصلا لازم نیست این بچه بمونه اینجا. این روزام. میگذره حتما. ضمنا هیچکس به راحتی بچه به دنیا نیاورده. هممون ببخشیدا دهنمامون سرویس شده. بعدشم. مریضی واسه همه هست. فقط واسه گل پسر تو که نیست

نگران نباش آبسه مقعدی چیزی نیس نهایت یه عمل ساده میکنن خوب میشه

اخه هیچ کس بهم نمیگه چیه و چیکار کنم و میگن بعدا فیستول میشه و بعدشم شاید زبونم لال سرطان بشه و باید هی عمل بشه تا دوباره آبسه عود نکنه.. شما باشی استرس نمیگیری با این حرفا؟😔😔😭😭

اخه هیچ کس بهم نمیگه چیه و چیکار کنم و میگن بعدا فیستول میشه و بعدشم شاید زبونم لال سرطان بشه و باید ...

دکترا اینو میگن؟ 

خب چرا عملش نمیکنن؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
دست خودم نیس بهش نگاه میکنم گریم میگیره من خیلی سختی کشیدم تا این بچه بیاد تو زندگیم الان فکر حراحی ...

اگه میبینی جراحی به صلاحشه که بزار انجام بدن.مطمئن باش خوب میشه اصلا به چیزای منفی فکر نکن همش به این فکر کن که دوباره سلامتیش رو به دست میاره و حالش کاملا خوب میشه 

توکلت به خدا باشه؛حتما راه حلی هست انشالله هرچه زودتر گل پسرت حالش خوب خوب خوب بشه ودلت شاد بشه،هرکس ...

میدونم غم هرکس واسه خودش بزرگه ولی من اولین باره اینقد احساس غم و تنهایی میکنم ننیتونم دردمو به هیچ کس بگم اصلا از بچه داری و روزای کودکیش لذت نمیبرم چون همش دارم به عاقبت یه آبسه فکر میکنم... فکر کن یه آبسه زندگیمو نابود کرده... نمیدونم از کجا پیداش شد ولی الان چند ماهه درستم نمیشه بچم هنوز ینی نداره بخاد هی جراحی بشه و درد بوشه😭