2777
2789
عزیزم ام آر آی رفتی؟

من شهریور ماه رفتم ام آر آی ، تا قبل شهریور ماه من کمر درد عام در حد عادی بود مثلا سر پا وایمیسنادم اذیت میشدم ، بعد از این که ام آره ای رو دادم کمر درد عام شروع شد ... اصلش از مهر شروع شد ، و منم چون شهریور ام از ای دادم سالم بود و چیزی نشون نداد ... 

آنقدر استرس دارم آنقدر استرس کمرمو دارم که اصلا دلم میخواد خودمو خفه کنم بمیرم 

یعنی از پا بیفتم من بدبخت میشم 😔

دل درد میگیره خب. ببرش پیش متخصص گوارش اطفال و رفلاکسش رو درمان کن وگرنه مزمن میشه و تا آخر عمرش روش ...

آره زیر نظر دکتر حکیم زاده بردمش اونم میگه بلندش کن اما اگر بلندش کنم باید شب تاصب ده بار لباساشو عوضکنم. میگم بچه ای ک رفلاکس داره لاغرمیشه یاربطی نداره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شهریور ماه رفتم ام آر آی ، تا قبل شهریور ماه من کمر درد عام در حد عادی بود مثلا سر پا وایمیسنادم ...

گلم استرس چی داری .اصلا امکان نداره بخاطر کمر درد از پا بیفتی .کمر درد شایعه.در بدترین حالت احتمال دیسک کمر داری که نهایتش با عمل جراحی خوب خوب میشی .استراحت کن و به یه دکتر مغز و اعصاب مراجعه کن مطمئن باش خوب میشی

آره زیر نظر دکتر حکیم زاده بردمش اونم میگه بلندش کن اما اگر بلندش کنم باید شب تاصب ده بار لباساشو عو ...

اره عزیز. بچه ای که رفلاکس داره رشدش خیلی کم میشه و خوب وزن نمیگیره.چون نمیتونه به اندازه کافی شیر بخوره. نینی منم خیلی کم شیر میخورد ولی از وقتی بهش دارو میدم خوب شد و وزنگیریش نرمال شده