2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عطاری میخک بگیر سرشو بسوزون بذار رو میخچه دو روزه خوب میکنه

مهم نیست مارچندبار پوست میندازه ؛مهم اینه از اول تا آخر همون ماره؛کسی که بدی کردن تو ذاتشه و یه بار بهت بدی کرد شک نکن بازم میکنه...

من داشتم ی سال بود دکترم میرفتم میگفت باید عمل کنی اما میخک خوب کردهرروز سه بار بسوزونی بذاری روش زود خوب میشه

مهم نیست مارچندبار پوست میندازه ؛مهم اینه از اول تا آخر همون ماره؛کسی که بدی کردن تو ذاتشه و یه بار بهت بدی کرد شک نکن بازم میکنه...

عزیزم منم  قبلنا کف پام زده بود نمیتونستم راه برم دکتر اینا هم رفتم خوب نشد آخرش یه جایی خوندم گوجه رو نصف کنی و رو میخچه بزاری و با یه چیزیم ببندیش و چند روز پشت سر هم تکرار کنی میخچه از بین میره برا من که جواب داد

امشبم بعد سالها کف پام درد میکنه خدا کنه میخچه نباشه

درد داره؟ هزینه ش چقد میشه

والا من اونموقع راهنمایی بودم الان حدود ۱۱ سال میشه.هزینش خیلی خوب یادم نی.اما خب خیلی کم شده بود.الان مسلما بیشتره.ولی خب بیمه ک هستی.شاملش میشه دگ.درد اون لحظه ک‌سوزن چون ب مبخچه میزد درد داشتم.اما بقیش بی حس بود.و اینکه مسکن میدن بعدش