2777
2789
من دیروز برای دخترم یه مهد دیدم اما چون دیر رفته بودم و وقت ناهار بچه ها بود اجازه ندادن برم داخل و از توی دوربین کلاسشون رو دیدم و گفتن یه روز دیگه زودتر بیا

امروز که تماس گرفتم که برم گفتند ما اصلا به مادرها اجازه نمیدیم بیان تو و باید از دوربین ببینن چون ما اینجا 150 تا بچه رو نگهداری میکنیم و بچه ها هر مامانی رو که ببینن یاد مامان خودشون میفتن و گریه میکنن

به نظر شما با دیدن دوربین میشه تصمیم گرفت که این مهد مناسب هست یا نه ؟

در ضمن اینو بگم که تا جایی که میدونم اینجا یکی از مهدهای خوب و قدیمی منطقه ماست و خیلی هم به استاندارد و ایمنی اهمیت میدادن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها کسی که می تونه اعلام کنه که مهدکودک خوب است یا نه خود بچه است. چند روز امتحانی بگذارش ببین نظر اون چیه.
دختر من وقتی یکسالش بود من یه مهدی بردمش بعد از یک هفته وقتی دیوار مهد رو می دید شروع می کرد به گریه و جیع. و مثل سیریش به من می چسبید. وقتی مهدش رو عوض کردم الان جایی است که گهگاه اصلا بیرون نمی یاد. آخر وقت که می رم بیارمش به من می گه مامان برو من اینجا پیش خاله می مونم. البته الان 2 سالشه .
بنابراین اگر می گی که مهد قدیمی است و خوب باید ریسک کنی و امتحانش کنی. از لحاظ روانی هم سعی کن پیشداوری رو به بچه ات یاد ندی بگذار خودش تصمیم بگیره. پیش اون از مهد هیچ حرفی نزن و باور کن نتیجه می گیری
اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر
در ضمن برای اطمینان می تونی بری سایت سازمان بهزیستی درجه مهد رو توش پیدا کنی و یا اینکه مستقیم به سازمان زنگ بزنی و ازشون راجع به مهدکودکه بپرسی. البته من این کار رو نکردم چون تازه فهمیدم که می شه این کار رو انجام داد
پس میگید ببرمش ؟
راستش من اکثر مهدهای منطقه رو دیدم و از هیچکدوم خوشم نیومد فقط این مونده با یکی دو تای دیگه که اگه بشه امروز برم

دخترم هم عاشق مهده البته فکر کنم نمیدونه که باید تنهایی بره چون همیشه با هم رفتیم دیگه

تازه اینجا جا نداره و باید رزرو کنم البته گفت تا قبل از 1 ماه جا باز میشه و میتونی بیاریش

فرزانه جون میشه بگی با دخترت توی مهد چه کارهایی انجام میدادن ؟
بیشتر ساعات روز توی اتاقشون هستند یا برای بازی به قسمتهای دیگه مهد هم میبرنشون ؟

آخه اینها گفتند فقط استخر توپ و یه قسمت خاصی از حیاط که چمن داشت میبردن

صبح تا عصر توی اون اتاق حوصلشون سر نمیره ؟
عزیزم بچه ها وقتی با هم هستن اصلا حوصله شون سر نمی ره. به هیچ عنوان نگران این موضوع نباش. ضمنا در مهد دختر من شعر یاد گرفته و ضمنا توی حیاطشون هم وسایل بازی دارند که اگر هوا خوب باشه اونجا هم بازی می کنن.
ضمنا من شاغلم و صبح می گذارمش مهد و عصر می رم میارمش . تا الان که یکسال و چند ماهه که دخترم اونجاست داخل مهد رو ندیدم. البته فیلمهاشون رو دیدم که به مناسبت های مختلف از بچه ها فیلمبرداری می کنن.
ضمنا همون جوری که گفتم بچه خودش بهترین داور است برای انتخاب . سعی کن قبل از اینکه ببریش از محیط مهد بهش بگی که می ری دوستای جدید پیدا می کنی و خیلی چیزهای دیگه. ضمنا اگر خیلی نگرانش هستی از ساعات کم شروع کن. مثلا روز اول دو سه ساعت نگذارش اونجا بعد کم کم این ساعت ها رو زیاد کن تا به یه یک روز برسه.

توصیه مهم دیگه ای که دارم اینه که وقتی بچه رو تحویل مهد می دی به سرعت از اونجا خارج شو چون مکث کنی بچه ات هوایی می شه و دلش می خواد باهات برگرده و یا اینکه دیگه داخل مهد نمی ره. پا رو دلت بگذار و پشتت رو بهش کن و برگرد. خیلی خیلی سخته ولی مجبوری این کار رو بکنی اگر بمونی شرایط خیلی سخت تر می شه.
به مهد کودک ها حق بدید اگر قرار باشه هر مامانی بره اولا اونجا خیلی شلوغ می شه و در ضمن روی بچه ها هم تاثیر می گذاره. می بینن مامان یکی اومده و لی مامان اونها نیست.
البته مهد دختر من اعلام کرده فقط پنجشنبه ها اونهم در یه ساعت خاصی مامان ها می تونن بیان و مهد رو ببینن و دلیلش هم اینه که پنجشنه ها تعداد بچه ها کمتره و همه بچه ها هم در یک محیط هستند و کلی بهشون خوش می گذره. دختر من که پنجشنبه های مهد رو بیشتر از هر روز دیگه ای می شناسه
خانوم طلا جون من در مورد مهد بررسی زیاد کردم الان تجربه ام رو برات می نویسم . تا من تایپ می کنم می شه بگی نی نی گلت چند سالشه ؟ غیر مهد امکان اینکه جای دیگه بزاریش هست یا نه ؟ کدوم منطقه هستین؟
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک