2777
2789
عنوان

بارداری با بچه 18ماهه

779 بازدید | 24 پست

سلام. پسرم 18ماهشه،دوباره باردارم. نمیخوام سقط کنم ولی استرس دارم و ناراحتم. اونایی که تجربه 2تا بچه کوچیک داشتن بیاین از سختی و کاراش بگین. جواب بدین ممنون. 

شوهرم خوشحاله میگه من از همین الانم دوستش دارم و اگه بعدا سختت بود میتونیم پرستار بگیریم، مامانم هم هست کمکم ولی حس خوشحالی ندارم زیاد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که دخترم دوازده ماهش بود دوماهه باردار بودم‌نمیدونستم

عزیزم الان چیکار میکنی میشه از رابطه ی بچه هات بگی و اذیتایی که خودت کشیدی

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

من هر سه تا بچه هامو با فاصله ی کم خودم خواسته باردار شدم چون دوست داشتم فاصله هاشون کم باشه، اولاش سخته کمی ولی بزرگتر ک بشن عالیه، ما همه کارای بچه هارو فقط خودم و همسرم انجام می‌دادیم و میدیم و اصلا از کسی تا ب حال کمک نگرفتیم 

💗💗💗

اگه کمکی داری چرا غصه میخوری یکی از دوستام بچش دوسالش نشده هنوز و بهم گفت ک ۴۰روزه بارداره اون بیچاره ن کمکی داره ن چیزی شوهره هم گفته نمیخوام بچه رو بچه اولشم خیلی اذیت کنه خیلیا طفلی میگفت میخوام برم بندازمش خودمم نمیخوامش واقعا دلم سوخت میگفت حتی مادرمم گفته ک برو بنداز رو من اصلا حساب نکن سر بچه اولشم اصلا کمکش نکرد واقعا هم خوشحال شدم هم ناراحت دلم واسه جنینش و همینطور بچش میسوزه بنظرم هدیه خداست نباید از بین بردش

محکم بشین دلم این دور اخره

من پسرم 20 ماهه بود دخترم رو باردار شدم  تازه سر کارم میرفتم. البته پاره وقت.اهی پسرمم با خودم میبردم سر کار... عزیزم نمیگم سخت نیست اما لذتهای خودشم داره... مامانه دو تا بچه نزدیک بهم شدم خیلی حسه خوبیه... مخصوصا که شوهرتم حمایتت میکنه..  فقطط روحیتو حفظ کن. ارامشتو حفظ کن. ادم اگه روحیش خوب باشه از پسه همه سختیها بر میاد اما اگه خدایی نکرده روحیش خوب نباشه رورای خوب هم براش سخت میگذره...