سلام دختر ۲ساله ام چند روز پیش موقع ماهی خوردن تیغ تو گلوش گیر کرد چندثانیه بعد یه سرفه زد دقیق یادم نیست روز بعد سینه اش شروع کرد به خسس و سه رکز بعد به اوج رسید و دیشب تب شدیییید داشت بردم دکتر گفت عفونت ریه تس اکن موقع تیغ ماهی یادم نبود که بهش بگم.به نظرتون ممکنه تیغ تو ریه اش رفته باشه خیییلی نگرانم اگه رفته باشه قابل تشخیصه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این علایمی که شما گفتی عفونت ریه رو نشون میده.حتما ببر پیش پزشک و شرح حال کامل بده.من کارم اتاق عمل کودکان هست خیلی از این کیسا میارن.مخصوصا شب عیدی یا شب یلدا که بچه ها اجیل میخورن
میترسم دکتر حرفمو جدی نگیره.صبح دکتره میگفت انفولانزاس!!!درحالی که دختر من ابریزش و قرمزی چشمش صبح ب ...
ببرین بیمارستان بعد شرح حالشو بدین که بعده خوردن ماهی چه اتفاقی افتاده بعد سیتی اسکن کنن.اگه نیاز باشه با اندوسکوپی در میارن.چون اگه بمونه خدای نکرده تبدیل به عفونت خونی میشه