2777
2789

Mriضررش از اسکن هسته ای کمتره فک کنم

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکن هسته با تزریقه 

ولی ام ار ای همیشه با تزریق نیست برا کجا میخوای بگیری ؟

من برا ترویید عکس هسته ای گرفتم 

بعد زدن امپوله هم میگن یادم نیست تا ۲۴ ساعت یا بیشتر پیش رن باردار و بچه کوچیک نباشین 

البته اسکن بدون تزریق هم هست 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
خوب اصلا قابل مقایسه  نیستند ..هر کدوم برای تشخیص خاص کاربرد دارن ...انگار بپرسی نوار قلب بهتره ...

بله درست میگین فقط میخواستم بدونم فرقشون چیه وقتی هرجفتشون عکس میگیرن

برای کلیه و مثانه  اسکن هسته ای دارم

خوب دیگه ..اینو ام آر آی نشون نمیده که باید حتما اسکن بری ببینن کلیه ات عملکرد داره ..آسیب دیده یا نه 

تازه این سوال رو از دکتر باید بپرسی چی صلاح میدونه 

از نظر تشخيصي اسكن هسته اي اخرين درخواست پزشكه چون در اين روش از مواد راديواكتيو استفاده ميشه حالا يا تزريقي يا خوراكي گاهي هم جنبه درماني داره مثل يدتراپي واسه تيروييد بعد از اين اسكن فرد مثل يه بمب راديواكتيوه و بدنش به اطراف تشعشع داره وبايد بقيه ازش دور باشن در mri براي تشخيص از ميدان مغناطيسي استفاده ميشه براي مشكلات بافت نرم هست و ضرري براي بدن نداره