2777
2789

دستام حساسیت شدید به مایع ظرف شویی و کلا شوینده داره حالا دستکشم سمت راستیه سوراخ شده دست راستم زخم شده شدید

دستمو با مظلومانه ترین حالت ممکن و نگاه عشقولانه به شوهرم نشون دادم گفتم ظرفای شامو تو بشور اونم جدی گفت عه ببینم دستت بعد دستکشتو گرفت برعکسشون کرد جای چپ و راست یعنی عوض شد گفت درستش کردم 😨😰دیگه دستت اذیت نمیشه برو بشووور منم فوتبالم ببینم

اصن خیلی ذوق کردم تا این حد مراقب منه 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای نخندون منو درد دارم😂😂😂😂

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی