2777
2789

سلام.

ظهر رفتم واکسن ۱۸ ماهگی دخترمو زدم، حالا از عصر بچه اسهال داره.

یعنی بخاطر واکسنشه؟

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم هیچ ربطی نداره

یه سوال دیگه ببخشید.

دیروز بردمش پناهگاه سگ، ممکنه اسهالش بخاطر استنشاق بوی اونجا باشه؟

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
یه سوال دیگه ببخشید. دیروز بردمش پناهگاه سگ، ممکنه اسهالش بخاطر استنشاق بوی اونجا باشه؟

نمیدونم گلم...ولی اگه به بوش حساسیت داشت فک کنم باید زودتر علائمشو نشون میداد..مثل عطسه زیاد،آبریزش،

معمولا بیشترین علت اسهال عفونته...

نباتو تو یه ظرفی سر گاز آب کن وقتی قهوه ای تیره شد روش یه استکان آب بریز..وقتی جوشید خاموش کن .بذاربخوره مزه ش تلخه ولی برا اسهال خیلی خوبه

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!
بله همه واکسن ها میتونه مشکلات گوارشی ایجاد کنه

واقعا؟

یعنی مشکل حادی نیست؟.اصلا تا حالا ندیده بودم بچه بخاطر واکسن اسهال بگیره.

نمیدونم گلم...ولی اگه به بوش حساسیت داشت فک کنم باید زودتر علائمشو نشون میداد..مثل عطسه زیاد،آبریزش، ...

خیییییلییییی ممنونم 😘😘😘😘😘