2777
2789
عنوان

دخالت های خانواده شوهر ودعانویسی برای حل مشکلات

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 18 پست
۶۶ ایه درقران درمورد سحر و ساحری هست اولینش ایه ۱۰۲سوره بقره ایه۱۱۶ سوره اعراف سوره فلق و..... ا ...

116 اعراف که در مورد معجزه حضرت موسی ست، عزیز دلم خودتو که گول نمیزنی، من میگم اگه داری یه جوری استدلال میکنی از رو قرآن همه چیو درست ببین یه نتیجه بگیر، و اگه اعتقاد داشته باشی هم میدونی که رو هوا چیزی در مورد دین گفتن چقدر گناهه، دید چهار نفر دیگه رو هم بد میکنی

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
116 اعراف که در مورد معجزه حضرت موسی ست، عزیز دلم خودتو که گول نمیزنی، من میگم اگه داری یه جوری استد ...

دوست عزیز این دیگه بستگی ب اعتقاد آدما داره

کسی هم ک برای بهم زدنه رابطه ها اقدام کنه دیگه خودش از شیطون بدتره..این میشه جادوگری

ایه۱۰۲سوره بقره درمورد حضرت سلیمان و کافران و ساحرانه

آیه ۱۱۶ سوره اعراف درمورد سحر ساحران فرعونه

سوره فلق هم ک درمورد رهایی از شر حسودان و فتنه گرانه

آیه وان یکاد هم ک یکی از ایه های قرانه زمانی برپیغمبرنازل شد ک تمامه ساحران جمع شدند ک پیغمبرو جادو و مثلا نابود کنن اما این ایه نازل شد ک پیغمبرو از بلا حفظ کنه ایه۵۱سوره قلم

اگر دعا بد بود ایه وان یکاد هم نازل نمیشد

موفق باشی دوست عزیز

🌺🌺🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز این دیگه بستگی ب اعتقاد آدما داره کسی هم ک برای بهم زدنه رابطه ها اقدام کنه دیگه خودش از ...

خب اینکه میگین سحر نفی شده بله، نفی شده ولی من نمی‌فهمم به چی استناد میکنید که میگید دعا گرفتن واسه این چیزا تایید شده و گفتن اگه کار خوب باشه خوبه اگه بد باشه بده، بعدم دعا کردن یه بحثه دعا نوشتن یه شخصی رو کاغذ و ببری بزاری زیر بالشت یکی که تاثیر بزاره یه بحث دیگه س

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗