2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فهمیده خواهرم خواستگار داره و احتمالا جوابش مثبت 

از الان داره هی عیب رو خواستگار میزاره 

یا دنبال بهانه الکی می گرده که دعوا راه بندازه، که بعدا اگه مراسمی بود نیاد 

خیلی بداخلاق و بد دهن  سر هر چیزی دعوا راه میندازه  کافیه یکم غذا باب دلش نباشه  ی ...

مثل شوهر من ..هر راهیم رفتم درست نشد ..شما دعا زبان بند رو امتحان کن ..اینو زیاد بخون و فوت کن بهش ..الیوم نختم علی افواههم و تکلمنا  ایدیهم و تشهد ارجلهم بما کانوا یکسبون

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...

اینو بخون و نیت کن که شوهرت فقط توروببینه و فقط حرف توروگوش کنه ... و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا فاغشیناهم فهم لا یبصرون .. مال سوره یاسین هستن با اعرابش رو از نت پیدا کن که درست بخونی مدام بخون و فوت کن بهش

خدا خودش بهتر از هر کسی میدونه هیچ وقت به خانوادش بی احترامی نکردم 

همیشه گفتم احترام پدر و مادرت و نگه دار که به دعای خیرشون نیاز داریم 

پدر و مادر مم از اونایی آن که اعتقاد دارن باید با داماد نرم رفتار کنی که دخترت و اذیت نکنه 

خیلی احترامش و دارن 

نمیدونم چی از جونم می خواد 

چند دیقه پیش گفت اگه ازدواجشون سر گرفت، حق رفت و آمد ندارین، من اجازه نمی دم بری خونه کسی که نمیشناس ...

اصلا لج نکن که بدتر میشه ولی موافقت هم نکن با حرفاش بیشتر سکوت کن و بگو این حرفا چیه تو واسه خواهرم مثل داداش بزرگتری باید پشت و پناهش باشی این روزا کنارش باشی ..اینجوری بگو که حس کنه مهمه بهش پروبال بده داره حسادت میکنه