2777
2789
اینو بخون و نیت کن که شوهرت فقط توروببینه و فقط حرف توروگوش کنه ... و جعلنا من بین ایدیهم سدا و من خ ...

این و حفظم عزیز دل، چشم حتما امتحان می کنم 

هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست 

میدونم خدا به بچه های معصوم رحم میکنه دل این مردو نرم میکنه

اصلا لج نکن که بدتر میشه ولی موافقت هم نکن با حرفاش بیشتر سکوت کن و بگو این حرفا چیه تو واسه خواهرم ...

کاملا تابلو داره حسودی می کنه، میخواد همه حرصش و سر من خالی کنه 

خواهرم ازدواج دومشه، هی میگه دعا کن اینم پس نفرستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا تابلو داره حسودی می کنه، میخواد همه حرصش و سر من خالی کنه  خواهرم ازدواج دومشه، هی میگه ...

بگو توکل به خدا ایشالا زندگیشون خوب میشه خواهرم یه بار دلش شکسته بگو تو هم براش دعا کن ...

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...

فقط خدا میدونه روزی که خواهرش طلاق گرفت چقد ناراحت شدم و به حال بچش اشک ریختم، یا وقتی دوباره ازدواج کرد براش آرزوی خوشبختی کردم و خوشحال شدم 

هیچ وقت بد کسی رو نخواستم 

اما شوهرم خیلی حسود، حتی به منم حسودی می کنه 

میشه ب غذا شم بخونی

اره میشه ولی یه چیزای دیگه هست به غذا میخونی ..یکیش اینه یحبونهم کحب الله و الذین آمنو اشد حبا لله..14 بار 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
دعا که نه ولی من از سوره طلاق و مزمل معجزه ها دیدم

عزیرم همسرتون بد اخلاق بود خوب شد؟

چجوری خوندین؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
بله خیلی موثرن آیه های قرآن  هرکدوم ۳ بار میخوندم هرسری

یعنی هر روز هر سوره رو سه بار میخوندین؟بعد چند وقت جواب گرفتین؟میتونم بهتون درخواست بدم؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
مثل شوهر من ..هر راهیم رفتم درست نشد ..شما دعا زبان بند رو امتحان کن ..اینو زیاد بخون و فوت کن بهش . ...

الان یعنی شوهرتون بدزبانیش برطرف شده اخلاقش عوض شده؟؟؟اگه تاثیر داره که منم امتحان کنم شوهرم حبسم کرده تو خونه حتی اجازه نمیده خانوادمو ببینم