2777
2789
عنوان

گهواره میلاد اری یا نه ؟؟؟

2331 بازدید | 11 پست

دوستان موندم بخرم یا نخرم !به نظرتون چطوره ؟؟به درد بخوره ؟؟من تخت نوزاد نوجوان گرفتم حالا موندم گهواره هم بخرم ؟اصلشو البته نمیخام بخرم یه جا قیمت گرفتم ۲۰۰

اینه میخام سفیدش بردارم چطوره به نظرتون ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارترجون شما الان سیسمونیتونو کامل گرفتین عزیزم میشه بگین چیا گرفتین منم گهواره میادمیگیرم فقط تختو کمدشوهنوز دادیم بسازن هنوز نیاوردن

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
من بادمجونیشو خریدم اره بکار میاد  اما برا من شکست بچمم توش بود۲ماهه بودشانس اوردم چیزیش نشد&n ...

وای واقعا ؟!خداروشکر چه بد حالا شوهرم میگه این نه انگار امنیت نداره این یکی بگیریم 

استارترجون شما الان سیسمونیتونو کامل گرفتین عزیزم میشه بگین چیا گرفتین منم گهواره میادمیگیرم فقط تخت ...

نه عزیزم کامل نشده هنوز فعلا یه ست تشک لحاف بالش قنداق فرنگی گرفتم سرویس وان گرفتم که ازش راضی نیستم یه چیزای بی خودی داره ست ناخنگیر .برس شونه ‌. فینگیر .یه شیشه پیرکس کوچیک .برس شستشو شیشه.پتو نوزادی.ست حوله حمام .فلاکس اب ‌.دوتا زیرانداز تعویض .قنداقی اماده ایا از اون چسبیا.جوراب و پاپوش .قاشق حرارتی .ساک .لباسم ۵تیکه سایز ۱۲تیکه سایز  ۱.سه تا لباس زیر دکمه ساز ۰و۲و۳فعلا همینا .... پارچه هم گرفتم خودم خشک کن دوختم براش ...

نه عزیزم کامل نشده هنوز فعلا یه ست تشک لحاف بالش قنداق فرنگی گرفتم سرویس وان گرفتم که ازش راضی نیستم ...

عزیزمممم تو که همه چی گرفتی دیگه فقط ست کالسکه نگرفتی منم همه اینارو گرفتم شوینده هاشم گرفتم پشه بندم گرفتم فقط زیرانداز تعویض نگرفتم ایشالا بسلامتیت باشه وبچت بسلامتی بیاد بغلت گلم

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
عزیزمممم تو که همه چی گرفتی دیگه فقط ست کالسکه نگرفتی منم همه اینارو گرفتم شوینده هاشم گرفتم پشه بند ...

ممنونم عزیزم همچنین نی نی خوشمل شما ...هنوز که مونده خیلی به نظرم ...لباس و اینا خوشخواب تختش مونده و کوسنا و روتختیش .. سرویس کالسکه که اصلا قصد خرید ندارم. شوینده ها چه مارکی گرفتی ؟؟؟

ممنونم عزیزم همچنین نی نی خوشمل شما ...هنوز که مونده خیلی به نظرم ...لباس و اینا خوشخواب تختش مونده ...

شوینده من فیروز گرفتم مثل اینکه فیروز ازبقیه مارکها بی ضرر تره همه هم فیروز میگیرن.من دیگه تختش بیادفعلانمیتونم براش خوشخوابو کوسن بگیرم دیگه پولمون ته کشیده 😆😆😆فقط گهواره بگیرمو تمام