2777
2789
عنوان

منو نمی فهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 32 پست
خوشبحالت حتما خیلی دوستت داره

اگه دوستم داشت می دید که تنهایی پوکیدم بهم بال و پر می داد نه اینکه محدودم کنه 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش دلیل بخواه. بگو دلیل منطقی بیار ...بگو واقعا حالم گرفته همش احساس بد دارم

من اصولا اگه حرفی و با منطق بگه قبول می کنم اما بهش میگم دلیل کارتو بگو هیچی نداره که بگه اینش اذیتم می کنه 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
اگه دوستم داشت می دید که تنهایی پوکیدم بهم بال و پر می داد نه اینکه محدودم کنه 

حتما نگرانته

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️
اکثرمردها دوست ندارن زنشون دستش توجیب خودش باشه.باهاش حرف بزن شاید قبول کرد.

حالا خبه بعضی وقتا می گفت خبه که زن هم کار کنه برا خودش الان واقعا نمی فهممش اونجا که محیط زنونست دیگه اخه چرا 

اخه میدونی همش بهم میگفت کار در ارایشگاه پیدا کن برو محیط زنونست الانکه پیدا کردم و میگم خانومه ازم ...

اگه قبلاً گفته بود اجازه میدم الآن میگه نه که خب حق داری، ولی خب حالا حرص نخور نمیتونی یه جور غیر مستقیم بگی فلانی آرایشگره ماهی فلان قدر درآمد داره چمیدونم یه جورایی راضیش کنی؟ 

حتما نگرانته

کاشمی فهمیدمش من بخاطرش اومدم غربت و به جون خریدم ولی اون حاضر نیست بزاره کاری که دوست دارمو انجام بدم 

من اصولا اگه حرفی و با منطق بگه قبول می کنم اما بهش میگم دلیل کارتو بگو هیچی نداره که بگه اینش اذیتم ...

شاید کار تو آرایشگاهو خوب نمیدونه....یا کلا با کار مشکل داره.

بهترین کاری که کردم باور داشتن خودم بود💛🍒🎈
اگه قبلاً گفته بود اجازه میدم الآن میگه نه که خب حق داری، ولی خب حالا حرص نخور نمیتونی یه جور غیر مس ...

بهشگفتم بعضی مردا چقدر با درکن هستن اجازه میدن زنشون کاری که دوست داره انجام بده اما تو اصن برات مهم نیست من چی میخام اگه قبول نکنه منم بهش میگم بریم شهر خودمون اینجا نمی مونم برم پیش خونوادم به نظرتون اینو بگم 

کاشمی فهمیدمش من بخاطرش اومدم غربت و به جون خریدم ولی اون حاضر نیست بزاره کاری که دوست دارمو انجام ب ...

نمی دونم باهاش حرف بزن ببین دلیلش چیه🙂

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️
شاید کار تو آرایشگاهو خوب نمیدونه....یا کلا با کار مشکل داره.

شاید چش نداره من پیشرفت کنم چقدر بده شوهر ادم اینجوری باشه 

مثل شوهر من، فقط مونده نفسم و ازم بگیره راحت شم 

قشنگ می فهمم حالتو تو این کشور زن نباشی بهتره 

نه بابااا اینجوری نگو.. شاید از اول خوشش نمیاد کار کنی. شاید با این شغل مشکل داره.

اخه قبلن اجازهشو داده بود تا پیدا کردم این ادا رو در میاره