2777
2789

دعواهم نکردیم  جوشیه  ولی زود اتیشش خاموش میشه...سه ساله ازدواج کردیم   خانواده من همشون فوت کردن   کسی روندارم  ولی خب ازاول میدونست واومده جلو     تازه خواهرش مارو معرفی کرده و چندسالم خواستن منو      اینجوریم نبوده که من دوستی کنم باهاش و گردنش بیفتم....  سنتی ازدواج کردیم  ولی اونا چهارسال منو خواستن    فقط شوهرم یه نامزدداشته سه ماه باهم صمیمی بودن بعدش دختره گفته الا وبلا که شهرخودمون یکیومیخوام مهریه موبده  طلاق    چندسالی درگیردادگاه بودن که نمیتونستن بیان خواستگاری من     بعدکشمکش ودعوا دختره ۲۰۰میلیون میگیره وجدامیشه      ۹ماه بعدشم اومدن خواستگاری من

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تودعوا هرچندیه بحث ساده ومعمولی خیلی فحش میده    بددهنیش تودعواها شده مایه ی عذابم    یابه قبرپدرمادرم  یابه خودم وجدوآبادم   خلاصه  امروزم ازظهروقتی اومد حال نداشت  بچه هم نمیخوابیدتوخونه واسه خودش بازی میکرد  اصلاکاری به کاراون نداشت    

الکی بهونه کرد   بردم اتاق بخوابونم  دیدم خودش پسرمونو صداکرد بوسید ازش معذرت خواست که سرش دادزده حالایکسالشه ها😦

بعدنیم ساعت که بچه خوابید به من گفت تلویزیونوخاموش کن    مم نگاه میکردم ولی نخواستم بحث کنه  زودخاموش کردم    پتوروکشیدم سرم پیش پسرم‌بخوابم گفت به زور تحمل کردم دیدم کسیونداری  جاییم نداری آخه بری   چجوربیرونت کنم   

دوسه بارم همچین‌چیزی گفته ولی تودعوای شدید    نه اینجوری خودبخود    

اونقدرقلبموشکسته  دیگه حتی گریه مم نمیگیره    بدترین درده واسه یه خانوم که حتی نتونه گریه کنه   یعنی اونقدررر جون سخت شدم‌که نمیتونم حتی گریه کنم

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
بگو اگه قراره منت بزاری برا چی چند سال دنبالم بودی!؟؟؟

یه بارگفتم گفت بخاطر اینگه گناهم اومد     حالامن بدبخت یه آپارتمان کوچیک داشتم   حقوق ازپدرم داشتم  احتیاجی به این نداشتم اصلا    الان اپارتمانمم وطلاهامم وقتی بارداربودم بیکارشدهفت ماه فروخت اونم خورد    هیچی ندهرم  برم فقط حقوق پدرمه

وقتایی که خوبه هرشب بیرونیم‌باماشین  شام ببره رستوران خرج کنه واسه من وبچه    یاوقتی مریضم خودش ازبیرون غذامیگیره میگه توبخواب    این اخلاقارم داره  خداییش

ولی این حرفاش گندمیزنه به محبتاش

هی خوبیاشو یادم میارم بگم خوبه

امابعدهی اون حرفش یادم میادباخودم‌میگم محبتاشم ازروی عشق نیست  ازروی اینه که دلش میسوزه

چیکارکنم بنظرتون؟

تودعوا هرچندیه بحث ساده ومعمولی خیلی فحش میده    بددهنیش تودعواها شده مایه ی عذابم   ...

عجب نفهميه البته شوهرمنم دست کمي ازون نداره.جون مادرم فوت شده با پدرمم ارتباط زيادي ندارم شوهرمم قبلا تو عقد جداشده خلاصه شرايطمون يکيه تقريبامنم  بعضي وقتا دلم اززمينو زمان ميگيره دوسدارم سرمو بزارم بميرم.ب مرد جماعت دل خوش کردن اشتباه محضه

عجب نفهميه البته شوهرمنم دست کمي ازون نداره.جون مادرم فوت شده با پدرمم ارتباط زيادي ندارم شوهرمم قبل ...

بازخوبه شماپدرت هست خداروشکررر    این دیگه مطمئنه هیچچچکس نیست پشتم اینجوری خوردم میکنه 

من یه دختر شادبودم  تودانشگاه کلی رفیق بودم هرجامیرفتم کلی دورمومیگرفتن بخاطرانرژی زیادم

اماالان‌منوتبدیل کرده به یه زن افسرده که با۲۹سال سن انگاریه زن ۳۸ ۴۰ ساله م    خسته م‌همیشه  ذوق ندارم دیگه واسه هیچی   ازترسش هیچی نمیتونم بکنم     حتی واسه شب یلدا برنامه بریزم‌تواونم دخالت میکنه    تودسری که میخوام درست کنم واسه مهمون   استقلالمو توکوچیکترین کارازدستم گرفته