2777
2789
عنوان

معلما بیاین . من میخوام ارشد بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 18 پست
اهان یعنی میخوای جایی که تدریس میکنی نزدیک بشه اخه چجوری پول برات مهم نیست اونم تو این اوضاع اقتصاد ...

نمیدونم چرا واقعا برام مهم نیس😐 یادمه زمان کنکورسراسری زار میزدم که نکنه نتونم معلم بشم 

اگه شعار نخوام بدم از ته دلم دغدغه تربیت دارم و دلم واسه بچه های این مملکت میسوزه 

ضمن اینکه بگم شوهرم حقوقش از من کمتره پس به اونم دل نبستم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نمیدونم چرا واقعا برام مهم نیس😐 یادمه زمان کنکورسراسری زار میزدم که نکنه نتونم معلم بشم  اگه ...

موفق باشی خانم معلم😚😉 من چرا انقدر پولکیم پس🙁 البته به فکر اینم که خودم درامد خوب داشته باشم که به شوهرم کمک کنم خونه بخریم زودتر از مستاجری دربیایم😝

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشی خانم معلم😚😉 من چرا انقدر پولکیم پس🙁 البته به فکر اینم که خودم درامد خوب داشته باشم که ب ...

ان شاءالله عزیزم شما هم خونه دار بشید 

شما پولکی نیستید به دنبال اینی تا کمک همسرت تی دلسوزی . 

واسه منم دعا کنید بتونم بچه های خوبی تو این سی سال تدریسم تربیت کنم . ارشد هم با یه رتبه خوب قبول بشم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ان شاءالله عزیزم شما هم خونه دار بشید  شما پولکی نیستید به دنبال اینی تا کمک همسرت تی دلسوزی . ...

ان شاءالله

خدا به نیت پاکت نگاه میکنه عزیزم حتما موفق میشی

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍