رویای_زرشکی مدیر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2012 عنوان معلما بیاین . من میخوام ارشد بخونم | مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 18 پست من ارشد ثبت نام کردم میخوام بدونم مدرک دانشگاه پیام نور واسه آموزش و پرورش ارزش داره؟ یعنی بعدا امتیازی واست محسوب میشه یا نه؟دلم میخواد دولتی بخونم ولی پیام نور غیر حضوری واسه من راحت تره چون سر کار میرم کسی میتونه کمکم کنه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1398/09/23 | 16:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای_زرشکی مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2012 اهان یعنی میخوای جایی که تدریس میکنی نزدیک بشه اخه چجوری پول برات مهم نیست اونم تو این اوضاع اقتصاد ... نمیدونم چرا واقعا برام مهم نیس😐 یادمه زمان کنکورسراسری زار میزدم که نکنه نتونم معلم بشم اگه شعار نخوام بدم از ته دلم دغدغه تربیت دارم و دلم واسه بچه های این مملکت میسوزه ضمن اینکه بگم شوهرم حقوقش از من کمتره پس به اونم دل نبستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حسناخانومی عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 10258 نمیدونم چرا واقعا برام مهم نیس😐 یادمه زمان کنکورسراسری زار میزدم که نکنه نتونم معلم بشم اگه ... موفق باشی خانم معلم😚😉 من چرا انقدر پولکیم پس🙁 البته به فکر اینم که خودم درامد خوب داشته باشم که به شوهرم کمک کنم خونه بخریم زودتر از مستاجری دربیایم😝 تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
رویای_زرشکی مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2012 موفق باشی خانم معلم😚😉 من چرا انقدر پولکیم پس🙁 البته به فکر اینم که خودم درامد خوب داشته باشم که ب ... ان شاءالله عزیزم شما هم خونه دار بشید شما پولکی نیستید به دنبال اینی تا کمک همسرت تی دلسوزی . واسه منم دعا کنید بتونم بچه های خوبی تو این سی سال تدریسم تربیت کنم . ارشد هم با یه رتبه خوب قبول بشم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حسناخانومی عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 10258 ان شاءالله عزیزم شما هم خونه دار بشید شما پولکی نیستید به دنبال اینی تا کمک همسرت تی دلسوزی . ... ان شاءالله خدا به نیت پاکت نگاه میکنه عزیزم حتما موفق میشی تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍