2777
2789
عنوان

کنکور ۹۹ خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان از زبان هفتم و هشتم هم چیزی یادم نمیاد😂😂 میشه ی کم در مورد برنامه ریزی و روش خوندن کتاباه ...

😂..

اگر زبانت به حدی داغونه ک حروفشم یادت نیست کتابای هفتم تا نهم رو دانلود کن و بخونشون...شاید پایت قوی بشه

خواهش میکنم☺️ برنامه مدرسه منظورته؟؟..اگر منظورت اونه که به شدت داغون و افتضاحه...تا ۲ باید بریم مد ...

ن برنامه درس خوندنت

چند ساعت درس میخونی؟؟

چه درسایی رو باهم میخونی؟؟

برنامه ریزیت چطوره؟؟

الان از زبان هفتم و هشتم هم چیزی یادم نمیاد😂😂 میشه ی کم در مورد برنامه ریزی و روش خوندن کتاباه ...

والا برنامه ریزیه من با خودم نیست..یعنی مشاور تحصیلی دارم اون برام برنامه میریزه من میخونم..و سعی کن وقتی درس میخونی یه جای اروم باشی تمرکز داشته باشی

ن برنامه درس خوندنت چند ساعت درس میخونی؟؟ چه درسایی رو باهم میخونی؟؟ برنامه ریزیت چطوره؟؟

من به طور نرمالش از ۲ ک تعطیل میکنیم میخونم تا ۹ شب...روزای تعطیل هم از ۹صبح تا ۹ شب

😂.. اگر زبانت به حدی داغونه ک حروفشم یادت نیست کتابای هفتم تا نهم رو دانلود کن و بخونشون...شاید پا ...

دانلود کردم ولی خب با خوندن که چیزی درست نمیشه..باید یکی برات توضیح بده

مشاورتحصیلی خوبه؟من خواستم بگیرم ولی خیلیا گفتن مشاور بدرد نمیخوره پشیمون شدم

بخدا شاید باورت نشه درسای تخصصی واسم آسونه ولی این زبان انگلیسی و فارسی جونمو در اورده 

😂میدونم منم زبانم داغون بود روش کار کردم...

راستی رشتت چیه؟

تو چطوری و چند ساعت میخونی؟

دانلود کردم ولی خب با خوندن که چیزی درست نمیشه..باید یکی برات توضیح بده مشاورتحصیلی خوبه؟من خواستم ...

برا من ک خوبه...هرکسی یه جوره باید ببینی با خودت چطوری..مثلا اگ مث من تنبلی مشاور بگیر