تنهاممممم مدیر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 292 عنوان کنکور ۹۹ خواهش میکنم بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 46 پست سلام خانما من میخوام سال ۱۴۰۰ کنکور بدم...دلیل اینکه نوشتم کنکور ۹۹ برای اینه که از همه راهنمایی بگیرممن تازه شروع کردم به درس خوندن و دارم سال دهم رو میخونم ولی زبانم صفره صفره.نمیدونم چیکار کنم واسه زبانم؟ 1398/09/23 | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zrsimsim عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 255 خواهش میکنم☺️برنامه مدرسه منظورته؟؟..اگر منظورت اونه که به شدت داغون و افتضاحه...تا ۲ باید بریم مدرسه
zrsimsim عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 255 ممنون گلم😘 برنامه روزانت چطوره؟ من تازه شروع کردم.۱۷ سالمه چون ازدواج کردم مدرسه غیرحضوری میرم که ... خیلی خوبه برا ۱۴۰۰ از الان شروع کردی..میتونی یه رشته خوب بیاری
zrsimsim عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 255 الان از زبان هفتم و هشتم هم چیزی یادم نمیاد😂😂 میشه ی کم در مورد برنامه ریزی و روش خوندن کتاباه ... 😂..اگر زبانت به حدی داغونه ک حروفشم یادت نیست کتابای هفتم تا نهم رو دانلود کن و بخونشون...شاید پایت قوی بشه
تنهاممممم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 292 خواهش میکنم☺️ برنامه مدرسه منظورته؟؟..اگر منظورت اونه که به شدت داغون و افتضاحه...تا ۲ باید بریم مد ... ن برنامه درس خوندنتچند ساعت درس میخونی؟؟چه درسایی رو باهم میخونی؟؟برنامه ریزیت چطوره؟؟
zrsimsim عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 255 الان از زبان هفتم و هشتم هم چیزی یادم نمیاد😂😂 میشه ی کم در مورد برنامه ریزی و روش خوندن کتاباه ... والا برنامه ریزیه من با خودم نیست..یعنی مشاور تحصیلی دارم اون برام برنامه میریزه من میخونم..و سعی کن وقتی درس میخونی یه جای اروم باشی تمرکز داشته باشی
تنهاممممم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 292 خیلی خوبه برا ۱۴۰۰ از الان شروع کردی..میتونی یه رشته خوب بیاری بخدا شاید باورت نشه درسای تخصصی واسم آسونهولی این زبان انگلیسی و فارسی جونمو در اورده
zrsimsim عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 255 ن برنامه درس خوندنت چند ساعت درس میخونی؟؟ چه درسایی رو باهم میخونی؟؟ برنامه ریزیت چطوره؟؟ من به طور نرمالش از ۲ ک تعطیل میکنیم میخونم تا ۹ شب...روزای تعطیل هم از ۹صبح تا ۹ شب
تنهاممممم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 292 😂.. اگر زبانت به حدی داغونه ک حروفشم یادت نیست کتابای هفتم تا نهم رو دانلود کن و بخونشون...شاید پا ... دانلود کردم ولی خب با خوندن که چیزی درست نمیشه..باید یکی برات توضیح بدهمشاورتحصیلی خوبه؟من خواستم بگیرم ولی خیلیا گفتن مشاور بدرد نمیخوره پشیمون شدم
zrsimsim عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 255 بخدا شاید باورت نشه درسای تخصصی واسم آسونه ولی این زبان انگلیسی و فارسی جونمو در اورده 😂میدونم منم زبانم داغون بود روش کار کردم...راستی رشتت چیه؟تو چطوری و چند ساعت میخونی؟
تنهاممممم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 292 من به طور نرمالش از ۲ ک تعطیل میکنیم میخونم تا ۹ شب...روزای تعطیل هم از ۹صبح تا ۹ شب اوه چ سخت
zrsimsim عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 255 اوه چ سخت اره بعضی موقعا میبرم دیگه! اما خب باید درسای نخوندمو جبران کنم...و تابستونیو ک فکر کنکور نبودمو هم جبران کنم
تنهاممممم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 292 😂میدونم منم زبانم داغون بود روش کار کردم... راستی رشتت چیه؟ تو چطوری و چند ساعت میخونی؟ فعلا که تازه کارم😂منظم نمیخونم ولی برنامه ریزیم روزی ۸ ساعته...رشتمم تجربی
تنهاممممم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 292 اره بعضی موقعا میبرم دیگه! اما خب باید درسای نخوندمو جبران کنم...و تابستونیو ک فکر کنکور نبودمو هم ج ... موفق باشی ولی به خودت زیاد سخت نگیر
zrsimsim عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 255 دانلود کردم ولی خب با خوندن که چیزی درست نمیشه..باید یکی برات توضیح بده مشاورتحصیلی خوبه؟من خواستم ... برا من ک خوبه...هرکسی یه جوره باید ببینی با خودت چطوری..مثلا اگ مث من تنبلی مشاور بگیر
zrsimsim عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 255 فعلا که تازه کارم😂منظم نمیخونم ولی برنامه ریزیم روزی ۸ ساعته...رشتمم تجربی عاله..سعی کن بیشترش کنی اینجوری حتما رشته ای میخوای میای