2777
2789
عنوان

تا حالا شده چیزی رو از ته دل از خدا بخواید و...

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 21 پست

خیلی چیزا از چیزای کوچیک تا چیزای خیلی بزرگ‌

من ۱۵ سالگی به زور نشوندنم پای سفره عقد اولین نفر تو خاندانمون بودم که طلاق گرفتم در صورتی که همه میخواستن من سر زندگیم بمونم و۶ ماه بعد وقتی همه تمام تلاششونو کردن که همسرم به خواستگاریم نیاد ماعقد کردیم همه تو بهت بودن .این یه نمونش که میشد توضیح بدم بقیشون دیگه بوق دارن😂😂😂

یه مرضی هست به نام خود ترکونی ،کاربر چند ساله هستم به دلایلی خودمو ترکوندم نتونستم نی نیسایتو فراموش کنم  چند باره برگشتم 😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارهههه عززززیزم اومدنه مجدد همسرم😍😍😍 همهههه میگفتن این دیگ نمیاد و نمیشه و رفتنی رو بزار،بره و ...

😍😍😍

خدایا به خاطر فرشته های پاکی که بهم هدیه دادی شکرت👨‍👩‍👦‍👦🤰

دقیقا الان یه چیز رو از ته دلم ازش میخام 

خدا کنه بشه 

خدااااااااااا😢😢😢😢

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
میدونی وقتی به جایی از زندگی برسی که از ته ته وجودت از اعماق قلبت بهش ایمان داشته باشی کارت درست میش ...

واقعا هم غیر ممکن غیر ممکنه

خدایا به خاطر فرشته های پاکی که بهم هدیه دادی شکرت👨‍👩‍👦‍👦🤰