2777
2789
عنوان

چیکار کنم به نظرتون؟؟

175 بازدید | 7 پست

سلام مامانا💙من تو یازده هفته هستم. من و همسرم هراز گاهی نزدیکی داریم ولی کمتر از اون موقع که باردار نبودم...ولی خب همش یه ترسی تو دلمه آخه حالم خیلی خوب شده دیگه خیلی کم حالت تهوع دارم یا کلا ندارم...خیلی میترسم دکترم بهم گفت علائمم اگر قطع شد سریع برم بیمارستان ولی من نمیدونم طبیعیه یا نه آخه خونریزی یا لکه بینی ندارم اصلا و سینه هام خیلی کم درد میکنن.دکترم گفتن که هردقت علائمم قطع شد سریع برم بیمارستان ولی نمیدونم الان حالم طبیعیه یا نه . 3 دی ماه وقت غربالگری دارم .تا اون موقع صبر کنم یا برم بیمارستان الان؟؟؟(راستی من اردیبهشت ماه سقط داشتم که دقیقا تو همین هفته ها بودم که رفتم بیمارستان و گفتن رشد جنین متوقف شده.به نظرتون چون سابقه سقط داشتم علائمم خطرناک نیست؟؟)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم کاملا طبیعیه.

منم یه چند روز وسط حالت تهوعا حالم‌خوب خوب شد ولی بعد دوباره شروع شد.

این چه دکتریه که میگه تا علائمت قطع شد برو بیمارستان.

بهت میخندن عزیزم.

اگر خونریزی لکه بینی یا دلدرد شدید داشتی باید بدو بری بیمارستان.

نزدیکی هم با نظر پزشک باید انجام بشه.

اگر هنوز قلب رو ندیده یا خونریزی داشته باشی میگن نزدیکی نداشته باشین وگرنه منع نداره فقط باید با رعایت و اینا باشه دیگه.

نگران نباش .شما جند روز دیگه باید ان تی بدی همون موقع فقط برو بنظرم.

سونوی زیادی اصلا برای جنین خوب نیست.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...