من از کار تعدیل شدم و دنبال کارم برای مصاحبه میرم ولی گزینه مناسبی فعلا نمیبینم نه که توقعم زیاد باشه ها واقعا بعضیا اسمشون شرکته وگرنه شرکت نیستن از جهتی نمیخوام موقت کار کنم که چند وقت دیگه دوباره در بیام ازونجا ، با پس اندازم میخواستم ماشین بگیرم که همه چی گرون شد و الان پولم بی ارزشه ، دوست ندارم با خانواده زندگی کنم فشارشون روم خیلی زیاده و این که تصمیم دارم ازدواج کنم و هر خواستگاری میاد میرم میبینمش ولی نمیدونم چطوره که همه تو زرز از آب در میان من چی کار کنم؟ چرا دری برام باز نمیشه آخه؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا با پولت يك چيزي بخر كه بيشتر از اين بي ارزش نشه.كار هم كه سخته ولي اگه ذهنت و متمركز كني و به خودت حرفهاي منفي نزني حتما پيدا ميكني.يا مستقل زندگي كن يا با خانوادهات بساز ولي از روي ناچاري تن به ازدواج نده.سعي كن حتما ورزش كني چون استرس و مياره پايين و عملكرد ذهني ات بهتر ميشه.بهتر ميتوني تصميم بگيري.