2777
2789

من از کار تعدیل شدم و دنبال کارم برای مصاحبه میرم ولی گزینه مناسبی فعلا نمیبینم نه که توقعم زیاد باشه ها واقعا بعضیا اسمشون شرکته وگرنه شرکت نیستن از جهتی نمیخوام موقت کار کنم که چند وقت دیگه دوباره در بیام ازونجا ، با پس اندازم میخواستم ماشین بگیرم که همه چی گرون شد و الان پولم بی ارزشه ، دوست ندارم با خانواده زندگی کنم فشارشون روم خیلی زیاده و این که تصمیم دارم ازدواج کنم و هر خواستگاری میاد میرم میبینمش ولی نمیدونم چطوره که همه تو زرز از آب در میان من چی کار کنم؟ چرا دری برام باز نمیشه آخه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذکری که برات مینویسم واسه کارگشاییه.من خودم تجربش کردم:

توکلت علی الحی الذی لایموت والحمد لله الذی لم یتخذ ولدا و لم یکن له شریک فی الملک و لم یکن له ولی من الذل و کبره تکبیرا

من همین یه دونه ام!

حالا با پولت يك چيزي بخر كه بيشتر از اين بي ارزش نشه.كار هم كه سخته ولي اگه ذهنت و متمركز كني و به خودت حرفهاي منفي نزني حتما پيدا ميكني.يا مستقل زندگي كن يا با خانوادهات بساز ولي از روي ناچاري تن به ازدواج نده.سعي كن حتما ورزش كني چون استرس و مياره پايين و عملكرد ذهني ات بهتر ميشه.بهتر ميتوني تصميم بگيري.

حالا با پولت يك چيزي بخر كه بيشتر از اين بي ارزش نشه.كار هم كه سخته ولي اگه ذهنت و متمركز كني و به خ ...

دیگه نمیشه باهاش چیزی خرید
خستم هی زنگ میزنن کجایی من 32 سالمه نمیتونم دیگه باهاشون جنگ کنم اعصابم نمیکشه خیلی سنتین

عزیزم اگه به اینا بود که الان بیکار نداشتیم همه صاحب کار بودن

عزیزم کارگشایی که فقط واسه پیداکردن کار نیس!

میتونه استرس رو برطرف کنه.امید به ادم بده.مشکل رو ساده تر کنه و...

اگه ایمان ادما هم زیاد بود نیازی نبود ادم خودش انقد اذیت بشه!

من همین یه دونه ام!