2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدی سلاممو  برسون  تو اوضاع داغون اقتصادی و بیکاری   فک نکنم کسی پیدا شه مگه که ...

بخاطر همین حداقل میتونم یه بخشی از زندگیمو دست خودم بگیرم حتی شده یه ساعت در روز با اینکه میرم دانشگاه ولی روابط خیلی سرد و سخت شده

سلام گلم میشی 

اگه خودت دوست داشته باشی.گگروه روانشناسی هست اموزش قدم به قدم جذب .اامضام بخونید.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
بخاطر همین حداقل میتونم یه بخشی از زندگیمو دست خودم بگیرم حتی شده یه ساعت در روز با اینکه میرم دانشگ ...

من آرزوم شده برم دانشگاه و مستقل شم

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛
دنیا پرشده از مشکلات  دلم میخواد از حرف های سطحی عبور کنم و دنبال انرژی های زیادی باشم

خوبه این تصمیمو گرفتی چون من اصلا بهش فکرم نمیکنم😑

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉