2777
2789
اره واقعیه.  ریگی الان چی شده؟ چرا هیچوقت کشته شدنشو نشون ندادن؟

مرده 

اعدامش کردن‌تو ایران

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیدم فکر میکردم خیلی ناراحت کننده باشه داستانش قوی بود اما فیلمه اصصصلا خوب ساخته نشده بود اصص ...

عزیزم ایران نبود که.تو یکی دیگه از شهرهای پاکستان تو مغازه دوستش کار میکرد تا کارای خواهرش ردیف شه بعد برگردن باهم

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

دختره باید دو جا سر عقل میومد

یکبار اونجا ک شوهرش گفت بیا پاکستان نباید میرفت

یکبارم جایی که پلیسا خواستن فراریش بدن باهاشون نرفت 

گفت بچه هام

باید میرفت

بچه هاشم بعدا میاورد

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
عزیزم ایران نبود که.تو یکی دیگه از شهرهای پاکستان تو مغازه دوستش کار میکرد تا کارای خواهرش ردیف شه ب ...

اها مرسی که گفتی 

اون قسمتش پارازیت افتاد قطع شد نفهمیدم چی به چی بود

من امروز بعداز ظهر این فیلم رو انداختم رو فلش که ببینم ولی هنوز ندیدم از بعد از ظهر این چند تا تاپیک راجع بهش میبینم حالا دو دل ام ببینمش یا پاکش کنم. 

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟
نشون ندادن تو اخبار.باید ریز ریزش میکردن. عذابش میدادن تا بمیره. اخه چرا اعدام

خبر ۲۰:۳۰ نشون داده اعدامشو

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
دختره باید دو جا سر عقل میومد یکبار اونجا ک شوهرش گفت بیا پاکستان نباید میرفت یکبارم جایی که پلیسا ...

نمیشد. اولی که چون به شوهرش اعتماد داشت رفت و فکر نمیکرد داداشه ادم کش باشه. فکر میکرد قاچاق چی باشه. 

موقعی هم که اومدن بیمارستان دنبالش چیجوری برمیگشت اخه؟ سه تا بچه هاشو بزاره خودش جونشو نجات بده؟ درسته اونا بچه هاشو نمیکشتن ولی نمیتونست بدون اونا برگرده.

نمیشد. اولی که چون به شوهرش اعتماد داشت رفت و فکر نمیکرد داداشه ادم کش باشه. فکر میکرد قاچاق چی باشه ...

دقیقا 

هر مادری بود برنمیگشت بدون بچه هاش

دقیقا  هر مادری بود برنمیگشت بدون بچه هاش

چیکار میکنن تو داعش و این گروهک ها که انقدر ادم هاشون از این رو به رو میشن.

حمید که عاشق فائزه بود چی شد که انقدر بد شد. چی میگن بهشون که انقدر تاثیر گذاره.

نمیشد. اولی که چون به شوهرش اعتماد داشت رفت و فکر نمیکرد داداشه ادم کش باشه. فکر میکرد قاچاق چی باشه ...

من بودم برمیگشتم 

بعد تو اون وسط اینهمه بچه چی بود زایید 

یعنی وقتی فهمید قاچاقچیه و رفت حماقت نبود؟؟؟ 

اصلا میگیم ندونست اینا ادم کشن . فهمیدن اینکه برادر شوهر ادم قاچاقچیه اونم تو پاکستان وسط اونهمه تروریست چه رفتنی بود؟؟؟؟ 

از همه بدتر میخاست با یه بچه تنها بره پاکستان😳😳😳😳😳 

برادره به زور خودشو انداخت باهاش وگرنه تنها رفته بود

اینا حماقت نیست؟؟؟ 

ادم تو زندگیش باید سرسوزنی بترسه ترس همیشه هم بد نیست ادمو نجات میده

مادر شوهره چقد بهش گفت پسرم به دردت نمیخوره نیا

نیا

فایده داشت مگه

سرخودشو داداشو به باد داد داغ گذاشت رو دل مادرش

چیکار میکنن تو داعش و این گروهک ها که انقدر ادم هاشون از این رو به رو میشن. حمید که عاشق فائزه بود ...

شستشوی مغزی میدن 

آدمای ضعیف النفس زود گول چرندیاتشون رو میخورن

میگفت زنت آرایش میکنه زنت چون شیعست کافره خونش حلاله! 

بر تو فریضه واجبه زنت رو بکشی اگر نکشی کوتاهی کردی و از این چرندیات!

انقدر تو گوشش خوند تاآخر زنشو کشت 

البتهخودشم آدم کش شده بود و دوست داشت مثل برادرش باشه لعنتیا