2777
2789
عنوان

عمل بینی

147 بازدید | 22 پست

این هفته عمل دارم 

دارم میمیرم از استرس 

دردش برام مهم نیستا 

فوق العاده از اتاق عمل و بیهوشی وحشت دارم 

همش میگم نکنه بهوش نیام و بمیرم😭

این طبیعیه؟

❤و خدایی ک به شدددددت کافیست❤

طبیعی ولی نترس برابیهوشی عالی بیهوشی من تجربه کردن براسز

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه میگن خوبه  من فوبیای اینو دارم بدنم واکنش نشون بده و بمیرم😐😥

نه نترس انشالله عمل عالی باشه

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

نترس عزیزم دکتر کارشو بلده هیچ اتفاقی هم برات نمیوفته به این فکر کن کاری که دوست داریو داری انجام میدی و از حس بعدش که زیباتر شدنه چهره ات هست لذت ببر 

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒

همینه خوشگلم...نگران نباش..اصن سرچ‌کن تو نت ببین بیهوشی خودش ی تخصصه دکتر داره...اینجور نیست دکتر جراح خودش آمپول بزنه بیهوشت کنه...فقط متخصص بیهوشی اجازه این کار رو داره تازه بازم میگم تو اتاق عمل میمونه که بدن واکنشی چیزی نشون نده ....نترس ...توکلت بخدا...انشاالله دکتر هم کارش رو خوب انجام میده بعد میای عکسشو برامون میزاری😘

پاییز ۷۴....غرور دخترانه ام به بازی بگیری..هویت مردانه ات را به آتش میکشم
همینه خوشگلم...نگران نباش..اصن سرچ‌کن تو نت ببین بیهوشی خودش ی تخصصه دکتر داره...اینجور نیست دکتر جر ...

مرسی مرسی 😍❤

کلی انرژی گرفتم با حرفات 

ایشالا 😍❤🌹

❤و خدایی ک به شدددددت کافیست❤