2777
2789
اره منم كمر درد پريودي دارم به شما سقف  زمانو كى داد؟

طبق سونو ۱۰ دی باید زایمان کنم گفت اگه تا اون فرصت داری

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای عزیزم مرسی از دعات خودمم اشکام سرازیر شد😔خدا انشالله بچتو واست نگه داره هیچوقت ناراحتیشو نبین ...

فدای تو اخه منم یه بار با بچه امتحان شدم پسرمو تو نه سالگی از دست دادم و بدون بچه شدم رفتم دکتر گفت خانم یائسگی زود رس گرفتی دیگه بچه دار نمیشی داشتم میمردم از ناراحتی، یه لحظه پیامتو خوندم یاد ناراحتیهای خودم افتادم عزیزم خدا خیلی بزرگه بدون همه چی دست خودشه، کاراش همه رو حکمته 

استرس نداشته باش ان شالله سالمه.. منو چی میگی ۳۵ هفته ام سر حنین ۴ هفته بزرگتره..دارم دق میکنم..

وای عزیزم خب سرش بزرگه نگران نباش بزرگیه سر خوشکله سر خودت یا باباش بزرگه؟

Live the moment now✌
منم تاریخ زایمانم ده دی اخریشه دو سانت گفت باز شده ولی هیچ دردی ندارم فقط شبا تاصبح نمیتونم نفس بکشم ...

ا ببخشيد با دستگاه فهميد دو سانت باز شدي يا انگشت؟؟ خوشبحالت من كه انگار نه انگار

ا ببخشيد با دستگاه فهميد دو سانت باز شدي يا انگشت؟؟ خوشبحالت من كه انگار نه انگار

با انگشت معاینه کرد خیلی هم درد گرفت سوخت بیشتر .تا دیروزم خونریری داشت خوب شد.اخه منم هیج دردی ندارم .امشب یکم درد پریودی خفیف بود ک مامانم شوید داد خوب شدم

منم تاریخ زایمانم ده دی اخریشه دو سانت گفت باز شده ولی هیچ دردی ندارم فقط شبا تاصبح نمیتونم نفس بکشم ...

خوش به حالت ،پیاده روی زیاد میکنی که باز شدی ؟ یا ورزش میکنی،

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

[QUOTE=115737165]با انگشت معاینه کرد خیلی هم درد گرفت سوخت بیشتر .تا دیروزم خونریری داشت خوب شد.اخه منم هیج دردی ندار ...[/QUOTديگه پس چيزي نمونده به زايمانت ايشالله سالم به دنيا بياد تهران هستيد؟

خوش به حالت ،پیاده روی زیاد میکنی که باز شدی ؟ یا ورزش میکنی،

هیچکدوم همش خواب بودم .اصن حال ورزش و پیاده روی ندارم.میخام اگه شد فردا اسکات بزنم.میگن خیلی خوبه.حرکت گربه ای هم میگن خوبه.