2777
2789
عنوان

امروز بهار رهنما و شوهرش رو ديدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3023 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم خیلی خانوم با دلو جرئتیه🙂 واقعا ازین نظر بهش حسودیم میشه اونطور زندگی میکنه ک دوست داره ن م ...

من از اينش خوشم نمياد كه زيادي شعار ميده 

طرز فكرت چيه عمليش كن ديگه لازم نيست داد بزني 

مردم كور نيستن كه 

از رفتار و زندگي آدمم ميتونن متوجه بشن كه كي هستي و چطور فكر ميكني 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
من با اینکه از یه نظراتی با ایشون و بقیه بازیگرا مخالفم . ولی ازدواجش رو تحسین میکنم میخواد ۴۵ سالش ...

انگار كه ميخواد دوباره بچه دار شه تو فيلمش ميگفت 

خدا جاي حق نشسته 
من از اينش خوشم نمياد كه زيادي شعار ميده   طرز فكرت چيه عمليش كن ديگه لازم نيست داد بزني& ...

همون دیگه اعتمادبنفس اینو ندارم ک عملیش کنم!

کلا ی زن آزادو مستقلیه و ب اینش غبطه میخورم🙁

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
همون دیگه اعتمادبنفس اینو ندارم ک عملیش کنم! کلا ی زن آزادو مستقلیه و ب اینش غبطه میخورم🙁

نه عزيزم منظورم به بهاره بود كه طرز فكرت چيه عمليش كن ديگه لازم نيست داد بزني😅😅😅😅 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍