2777
2789
عنوان

کدوم شیر خشک اچ آ از بقیه بهتره؟نان اچ آ یا ببلاک اچ آ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44160 بازدید | 71 پست
با شیرخشک معمولی صورتش و بدنش جوش میریزه و اگزما میشه..البته دکترش قبول نداره میگه به شیر ربطی نداره ...

متخصص گوارشه؟؟؟

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ولي بازم توش پروتيين گاوي هست،براي حساسيت آپتاميل پپتي جونيور بده ببين با اون خوبه البته در درجه ...

اخه میگن پپتی جونیور واسه حساسیتای خیلی شدیده که مثلا خون تو مدفوعشون هست ولی من تاحالا خون ندیدم..نمیدونم یعنی پپتی بدم بهش؟

چه خوب..پس منم آپتامیل رو امتحان کنم بنظرت؟ خیلی واسه پسرم ناراحتم..😢

بچه ها متفاوتن ممکنه بسازه بهش ممکنه نسازه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اخه میگن پپتی جونیور واسه حساسیتای خیلی شدیده که مثلا خون تو مدفوعشون هست ولی من تاحالا خون ندیدم..ن ...

نه دختر منم تو مدفوعش خون نبود ولي دكتر گفت پپتي جونيور بده 

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
گلم خب اين يعني حساسيت داره،بيقرارم هست؟؟

اره مخصوصا بعد از شیر خوردن بیقراری میکنه مثلا اصلا نمیزاره اروغشو بگیرم یا یهو از خواب عمیق بیدار میشه اب دهنشم همش میریزه

اره مخصوصا بعد از شیر خوردن بیقراری میکنه مثلا اصلا نمیزاره اروغشو بگیرم یا یهو از خواب عمیق بیدار م ...

رفلاكسم داره؟؟؟

شما دکتر خوب میشناسید تو تهران؟ که راحت هم بشه وقت گرفت؟ 

من خودم پيش مقدادي بردمش ولي تعريف اختر خاوري هم خيلي شنيدم اگه ميتوني ببرش پيش اون