2777
2789

خانوما لطفا کمکم کنید یه دکتر عالی وخوب میخام برم زیر نظرش ۳ ساله باردار نشدم

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترک زاده البته یکی میگفت تو همین سایت الان درگیر سرطانه نمیدونم مریض میبینه  آقاست خیلی وارده ...

اقا همسرم نمیزاره😔

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
ترک زاده البته یکی میگفت تو همین سایت الان درگیر سرطانه نمیدونم مریض میبینه  آقاست خیلی وارده ...

اره منم ترک زاده روشنیدم که میگن خوبه برای سرطانش هم شنیدم هر چند وقت یکبار میره خارج وبرمیگرده

خدایا شکر  

من از زنداداشم ک مشهدیه شنیدم فاطمه هاشمیان کارش خیلی خوبه

نشنیدم تاحالا اسمشو🤔🤔

روز دوازده سیزده سیکلت برو سونوگرافی ببین تخمک بالغ داری یا نه؟ 

ای خواهر دوماهه پریود نشدم حامله ام نیستم نگرانم خیلی دکتر لازمم

نشنیدم تاحالا اسمشو🤔🤔

منم نمیدونم من خودم اصفهانم ولی زنداداشم میگفت همه ازش راضین و دخترخالش بعد ۲ سال ناباروری تحت نظرش تونسته باردار بشه

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
اگه خیلی عجله داری برو مراکز ناباروری 

میگن اونا آدمو اذیت میکنن خیلی

منم نمیدونم من خودم اصفهانم ولی زنداداشم میگفت همه ازش راضین و دخترخالش بعد ۲ سال ناباروری تحت نظرش ...

ممنون دربارش تحقیق میکنم