2821
2789
ماهی یکبارهمومیبینیم دلم براش لک زده😢

وای فک میکردم فقط منم ک ماهی یه بار یا ۲ ماه یه بار می بینمش اخه اکثرن میگن هر روز 😢😢😢😢

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

دوشنبه شبا شام میومد خونمون پنجشنبه عصر میرفتیم بیرون جمعه ها بعضی مواقع ظهر خونه مادرهمسر😊

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ماهرروز بعد برگشتن ازسرکارش باهم میرفتیم بیرون تا 12 شب اینا خونه اینا نمیتونستیم بریم 

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
وای فک میکردم فقط منم ک ماهی یه بار یا ۲ ماه یه بار می بینمش اخه اکثرن میگن هر روز 😢😢😢😢

نه ما۲ساله عقدیم همیجورهستیم تازه بعدیک ماه هم فقط دوسه شب پیش همیم ای دفعه بخاطرکاری مجبوربودخانمون بمونه ۸روزپیشم بودهیچ غم وغصه ای نداشتم خیلی احساس خوشبختی میکردم

نه ما۲ساله عقدیم همیجورهستیم تازه بعدیک ماه هم فقط دوسه شب پیش همیم ای دفعه بخاطرکاری مجبوربودخانمون ...

درکت میکنم منم مثله خودتم 😔💔

ایشالله زودی عروس شی این دوریا تموم شه 😍😘❤

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
2825
2823
2791
2779
2792