2777
2789
عنوان

تزریق چربی به صورت.‌..شیراز ی ها هم بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیراز هزینش چقده؟من فقط میخواستم زیر چشممو تزریق کنم زنگ زدم مطب دکتر تورانی،منشیشون گفت زیر چشممو ت ...

عزیزم منم فعلا دارم میگردم برای پیدا کردن دکتر. اولش خواستم بیام تهران ولی خب اونجا انگار قیمتها رو واقعا بالاتر میگیرن. پزشکی شیراز هم عالیه، دارم دنبال دکتر توی شیراز میگردم

کج کلاه خان یارمه
شیراز هزینش چقده؟من فقط میخواستم زیر چشممو تزریق کنم زنگ زدم مطب دکتر تورانی،منشیشون گفت زیر چشممو ت ...

ولی اینو هم بهت بگم که خیلی از کار تورانی تعریف میکنن. یه تاپیک هم هست توی سایت برو نظرات رو بخون، خیلیا پیش تورانی بودن و راضی ان

کج کلاه خان یارمه
ولی اینو هم بهت بگم که خیلی از کار تورانی تعریف میکنن. یه تاپیک هم هست توی سایت برو نظرات رو بخون، خ ...

عزیرم اگه یر زدید میشه به سوال من جواب بدید من بچم شیر ننیخوره با قاشق زورگی میدم میخواستم ببینم شما مشکلتون با شیر نخوردن لچتون کی حل شد

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها
عزیرم اگه یر زدید میشه به سوال من جواب بدید من بچم شیر ننیخوره با قاشق زورگی میدم میخواستم ببینم شما ...

منظورتون بعد از اینه که از شیر گرفتمش و شیر پاستوریزه نمیخورد؟

کج کلاه خان یارمه
منظورتون بعد از اینه که از شیر گرفتمش و شیر پاستوریزه نمیخورد؟

من فکر کردم قبل اون اینجوری بوده هز نوزادی شیر خوب میخورد؟ 

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها
من فکر کردم قبل اون اینجوری بوده هز نوزادی شیر خوب میخورد؟ 

توی نوزادی شیرخشکی شد و به سختی شیر منو میخورد. بعدش کم کم به شیر من هم عادت کرد. بعد از اینکه از شیر گرفتمش توی شیشه شیر، حاضر نبود شیر پاستوریزه بخوره و من مجبور بودم با قاشق بهش شیر بدم تا به مزه اش عادت کنه. بعدش شیشه رو دوباره پذیرفت

کج کلاه خان یارمه
توی نوزادی شیرخشکی شد و به سختی شیر منو میخورد. بعدش کم کم به شیر من هم عادت کرد. بعد از اینکه از شی ...

ممنون لطف کردید