2777
2789

البته دومیمه ، اولیم طبیعی بود این یکی به علته خونرسانی ضعیف قرار فردا سزارین بشم 

با پریودی ۳۷ هفته و ۳ روزمه 

با ان تی ۳۶ هفته و ۶ روزمه 

۲ سری امپوله ریه زدم یکبار ۳۰ هفته یکبارم دیروز و امروز

وزنه نی نیم ۲۳۰۰ اونوراس ، بنظرتون ممکنه نی نی بره دستگاه؟؟؟؟

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

نگران نباش اگر هم بره دستگاه چیز خاصی نمیشه

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

انشالا که نمیره عزیزم ۳۷ هفته دیگه بچه کامله

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالا که نمیره عزیزم ۳۷ هفته دیگه بچه کامله

وایی سلام بقچه جون خوبی😍

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
انشاالله بچه ات سالم بیاد تو بغلت میشه برامن دعا کنی میگن خدا به حرمت شما مادرا دعارو مستجاب میکنن د ...

اگه لایق باشم حتما شما هم دعا کنید سالم بیاد بغلم

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
وایی سلام بقچه جون خوبی😍

سلام عزیزم مرسی توخوبی😘

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

انشالله هم خودت هم نی نیت سالم باشین.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
سلام عزیزم مرسی توخوبی😘

چرا نیستت کم میای یا کم میای تو تاپیکا؟ 

دلم برات خیلی تنگ شده بود❤️

ان شا الله صحیح و سالم به دنیا می یاد. لطفا وقتی داشتی بهش شیر می دادی برای من (درست شدن زندگیم) و همه کسایی که بچه ندارن دعا کن. 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
چرا نیستت کم میای یا کم میای تو تاپیکا؟  دلم برات خیلی تنگ شده بود❤️

مرسی گلم❤بچه داری وقت نمیزاره دیگه😁

مرسی گلم❤بچه داری وقت نمیزاره دیگه😁

میدونم منو نشناختی 

ولی خدا بهت صبر بده😂