2777
2789
عنوان

با ۹۰ میلیون کجا میتونم خونه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 51 پست
مگه میکنن نوبتی نیس مگه میشه؟/

نوبتی نیست

فقط باید یه کارت ملی آزاد داشته باشی که ۱۸ ماه قبل هیچ ماشینی ثبت نام نکرده باشی با اون کارت ملی

صاحب کارت ملی هم ک به اسمش میخای ماشین ثبت نام کنی باید گواهینامه داشته باشه

فقط ثبت نامش خیلی سخته عرض ۵ دقیقه ظرفیت پر میشه باید یه کار بلد براتون ثبت نام کنه

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری ثبت نام میکنید؟ ما که نتونستیم

یه کار بلد باید برات انجام بده

بعضی کافی نت ها انجام میدن اما حدود ۲ تومن میگیرن که اولا باید کافی نتی ادم مطمنی باشه پول رو بعد از ثبت نام بهش بدید یعنی وقتی مطمن شدی ثبت نام انجام شده

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
چکار کنم خب با این گرونی اصلا نمیتونم خرج خودمو بدم چ برسه به پس انداز

دوستم پس انداز هم ک کنی با این وضع معلوم نیس چقدر ارزش پولت بیاد پایین... 

پولتو بذار بانک وام فک کنم خوب بدن با این مبلغ 

بعد ایشالا ک میشه بخری

نوبتی نیست فقط باید یه کارت ملی آزاد داشته باشی که ۱۸ ماه قبل هیچ ماشینی ثبت نام نکرده باشی با اون ...

اهان فدات مرسی همون کاربلد دور برمون نیس . ماشینمون کجا بود دوست عزیز تازه ۱۸ماه قبل نباشه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده