2777
2789

سلام،من ادميم كه خيلي زياد با كسي صميمي نميشم وبا همه اينطورم جز دوستام هميشه يه حدي نگه ميدارم،با فاميل شوهرم هم خيلي رسمي هستم،حالا حرف با خواهرشوهرم پيش اومد ميگه فاميل ها گفتن عروستون خودش رو ميگيره با ما برد نميخوره تعارف نميكنه بريم خونش و فلان 

حالا بماند كه من و شوهرم هم كلا اهل رفت و امد نيستيم و فاميلي هم كه ميگم سنشون بالاست واقعا بايد چيكار كنم!؟؟حالا ما يه ساله اومديم خونه خودمون گفتن ما رنگ خونشون رو نديديم 👀👀👀

بگو  شما گفتین میاین و ما نزاشتیم؟؟؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا حرفایی که دوست ندارم نمیشنوم من.چه برسه به واکنش نشون دادن یا جواب دادن. 

یعنی ممکنه کسی ازم سوالی که دوست ندارم بپرسه و من همچنان در حال انجام کاری باشم! یعنی نمیشنوم! 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

زندگیتو بکن بابا این مردم تو هر حالتی حرف دارن که پشت سرت بزنن

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
یک عصرونه همه رو دعوت بگیر. ولی دعوتت کردن نرو. دیگه نمیان.

اخه خونممون كوچيكه عزيزم 

اخه خودشون هم دعوت نميكنن مثلا عيد يا خداي نكرده مريض باشن بريم عيادت همين