منوتووما مدیر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8057 عنوان خانما بیایید میخوام عکس موهامو بزارم ببینین رنگش خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 124 پست دلم میخواد یکم روشن تر بود ولی چیکار کنم دلم نیومد دکلره کنم همش میسوزه من پنج سال بود موهامو رنگ نکرده بودم ... 1398/09/22 | 16:06 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
joii عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 1265 انقد کوتاه کردی اره همینجوری همینقد ازیه بزرگی پرسیدن رازارامشت چیه گفت تاحالاباکسی بحث نکردم پرسیدن مگ میشه گفت بله حق باشماست نمیشه😊
منوتووما مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8057 من اگ موهامو بعد ۵ سال بخوام رنگ کنم قشنگ تو دکلره ملق میزنم 😁 چه جوری یعنی دکلره میکنی ...
منوتووما مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8057 اره همینجوری همینقد رنگش چی من یه با این مدلی واین رنگی کرده بودم ...
_frozen_ عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 1182 بستگی داره چه رنگی میخوای بزاری قهوه ای تیره به آرزوهام قول رسیدن دادم خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت
مامانی0محمدحسین عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 9408 هر رنگی بزاری عالی میشه من موهامو بی انصاف اریشگرم سر موهام دکلره داشت اومد باز تا نصفه دکلره کردحالا نزاشته خوب دکلره بشن موهام س رنگ شدن اینقد بد شدن زشت شدننمیدونم باز برم اریشگا اون قسمتی ک ب پایه ۱۰ نرسیده رو برام درست میکنن یا نه میشه برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
joii عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 1265 رنگش چی من یه با این مدلی واین رنگی کرده بودم ن رنگش فعلاجرات نکردم😂😂😂😂چون ب بهانه اینکه موهام دکلره اس سوخته این قدکوتاکردم همسرم نمیذاشت ی کم بگذره رنگشم همین رنگی میذارم ازیه بزرگی پرسیدن رازارامشت چیه گفت تاحالاباکسی بحث نکردم پرسیدن مگ میشه گفت بله حق باشماست نمیشه😊
مرمری1372 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 63951 مرمری افتخار نمیدی نظر بدی نزاشتی که رفتم تاپیکو گم کردم😂خیلی نازه موهات رنگشم خوشگله خیلی کار خوبی کردی دکلره نکردی چون دیگه انقدر براق و خوشگل نبودن میشد ی مشت پشم سوختهمنم موهام عینه تو بود دکلره نابودش کرد پارسال کوتاه کردم مجبوری الان دیگه ریشه موهامم رنگ نمیکنم کم کم مشکی شن من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
منوتووما مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8057 قهوه ای تیره اره تیره بزاری یک دست میشه ولی بعد چند تا حموم یکم رنگ دکلره تغیر میکنه که اونم خیلی خوشگل در میاد ...
منوتووما مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8057 نزاشتی که رفتم تاپیکو گم کردم😂 خیلی نازه موهات رنگشم خوشگله خیلی کار خوبی کردی دکلره نکردی ... ببخشید دیر لود شد اره منم پنج سال پیش به خاطر دکلره پسرانه زدم رنگ موهای خودم عالین به خاطر همین یکم پشیمونم ...
منوتووما مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8057 ن رنگش فعلاجرات نکردم😂😂😂😂چون ب بهانه اینکه موهام دکلره اس سوخته این قدکوتاکردم همسرم نمیذاشت ی ک ... اگه خواستی دکلره کنی خودت توخونه بزن نزار بسوزه دومرحله بزن دوبار با سه صفر روشن کن یا با دکو کرم بعد رنگ صدفی بزن این رنگی درمیاد با واریاسون نقره ای ...
مرمری1372 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 63951 ببخشید دیر لود شد اره منم پنج سال پیش به خاطر دکلره پسرانه زدم رنگ موهای خودم عالین به خاطر همین یکم ... عیب نداره تنوعهمنم خیلی پشیمونم ک راه به راه رنگ کردم اخه ماها حالا حالا ها وقت داشتیم برای رنگ اون موقع ک موهای مشکیمون سفید شدواقعا حیفه موی طبیعیه چون همیشه نیست من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
منوتووما مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8057 من موهامو بی انصاف اریشگرم سر موهام دکلره داشت اومد باز تا نصفه دکلره کرد حالا نزاشته خوب دک ... یه رنگ سه صفر بزن بعد هر رنگی دلت خواست روش بزار اوکی میشه ...
joii عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 1265 اگه خواستی دکلره کنی خودت توخونه بزن نزار بسوزه دومرحله بزن دوبار با سه صفر روشن کن یا با دکو کرم بع ... جدی؟من جراتشوندارم😂😂😂😂😂همش حس میکنم خودم بذارم دودازکله ام بلندمیشه😂😂😂 ازیه بزرگی پرسیدن رازارامشت چیه گفت تاحالاباکسی بحث نکردم پرسیدن مگ میشه گفت بله حق باشماست نمیشه😊