2777
2789
عنوان

خانما بیایید میخوام عکس موهامو بزارم ببینین رنگش خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر رنگی بزاری عالی میشه

من موهامو بی انصاف اریشگرم سر موهام دکلره داشت 

اومد باز تا نصفه دکلره کرد

حالا نزاشته خوب دکلره بشن موهام س رنگ شدن اینقد بد شدن زشت شدن

نمیدونم باز برم اریشگا اون قسمتی ک ب پایه ۱۰ نرسیده رو برام درست میکنن یا نه

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
رنگش چی من یه با این مدلی واین رنگی کرده بودم 

ن رنگش فعلاجرات نکردم😂😂😂😂چون ب بهانه اینکه موهام دکلره اس سوخته این قدکوتاکردم همسرم نمیذاشت ی کم بگذره رنگشم همین رنگی میذارم

ازیه بزرگی پرسیدن رازارامشت چیه گفت تاحالاباکسی بحث نکردم پرسیدن مگ میشه گفت بله حق باشماست نمیشه😊
مرمری افتخار نمیدی نظر بدی

نزاشتی که 

رفتم تاپیکو گم کردم😂

خیلی نازه موهات رنگشم خوشگله خیلی کار خوبی کردی دکلره نکردی چون دیگه انقدر براق و خوشگل نبودن میشد ی مشت پشم سوخته

منم موهام عینه تو بود دکلره نابودش کرد پارسال کوتاه کردم مجبوری الان دیگه ریشه موهامم رنگ نمیکنم کم کم مشکی شن 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نزاشتی که  رفتم تاپیکو گم کردم😂 خیلی نازه موهات رنگشم خوشگله خیلی کار خوبی کردی دکلره نکردی ...

ببخشید دیر لود شد اره منم پنج سال پیش به خاطر دکلره پسرانه زدم رنگ موهای خودم عالین به خاطر همین یکم پشیمونم 

...
ن رنگش فعلاجرات نکردم😂😂😂😂چون ب بهانه اینکه موهام دکلره اس سوخته این قدکوتاکردم همسرم نمیذاشت ی ک ...

اگه خواستی دکلره کنی خودت توخونه بزن نزار بسوزه دومرحله بزن دوبار با سه صفر روشن کن یا با دکو کرم بعد رنگ صدفی بزن این رنگی درمیاد با واریاسون نقره ای

...
ببخشید دیر لود شد اره منم پنج سال پیش به خاطر دکلره پسرانه زدم رنگ موهای خودم عالین به خاطر همین یکم ...

عیب نداره تنوعه

منم خیلی پشیمونم ‌ک راه به راه رنگ کردم اخه ماها حالا حالا ها وقت داشتیم برای رنگ اون موقع ک موهای مشکیمون سفید شد

واقعا حیفه موی طبیعیه چون همیشه نیست

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اگه خواستی دکلره کنی خودت توخونه بزن نزار بسوزه دومرحله بزن دوبار با سه صفر روشن کن یا با دکو کرم بع ...

جدی؟من جراتشوندارم😂😂😂😂😂همش حس میکنم خودم بذارم دودازکله ام بلندمیشه😂😂😂

ازیه بزرگی پرسیدن رازارامشت چیه گفت تاحالاباکسی بحث نکردم پرسیدن مگ میشه گفت بله حق باشماست نمیشه😊