2777
2789
عنوان

کسی اینجا چربی کشی شکمو پهلو انجام داده ؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 33 پست

من بیهوش شدم و بعد که به هوش اومدم آوردنم و اومدن پوشک گذاشتن روی سوراخ هایی که ازش چربی کشیدن و گن رو بستن خوب بود برای من ولی بازم کمی شکم . پهلو دارم که دکتر گفت ورزش کن اینم بگم خیلی درد داره دردی شبیه به کوبیده شدن و کبودی داره و اینکه خیلی خون ابه از اون سوراخا میره باید پوشک بذاری و اینکه از عمل اومدم خیلی زرد شده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب من طناب هم میرنم میرقصم روزی دوساعت ورزش میکنم کمر بند لاغری میبندم 😑😑کمر بند ویبره منظورمه

شام فقط سبزيجات بخور

يه تاپيك ما الان هستيم كنار هم رژيم ميگيريم لينكشو ميذارم دوس داشتي توام بيا كنار ما وزن كم كنيم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3581442/بیایید-به-هم-انگیزه-بدین-درکنار-هم-تا-عید-وزن-کم-کنیم?postId=115591589 

منم مثل شما وزنم بالا نيست حتي تناسب قد و وزنم ميشه گفت نرماله فقط بخاطر چربي موضعي دارم وزن كم ميكنم

من تجربه کردم به شنیده ها توجه نکنم شما هم توجه نکن. برو دکتر از خود متخصصش بپرس هرچی سوال داری بپرس. خطراتش و خوبیاش و همه چی..منم همین کارو کردم یکسال فقط تحقیق کردم و پرس و جو از کسایی که اینکارو انجام دادن و تصمیمم و گرفتم شنبه هفته پیش رفتم ابدو و لیپو پهلو انجام دادم هنوز حالم رو براه نیست تا دو هفته دیگه باید صبر کنم تا بهتر بشم ولی درحال حاضر خوشحالم که انجام دادم. خیلی شکمم افتضاح بود

من تجربه کردم به شنیده ها توجه نکنم شما هم توجه نکن. برو دکتر از خود متخصصش بپرس هرچی سوال داری بپرس ...

شما چقدر شد هزینتون؟

واسه من یکم شکم و پهلو مونده شایدم تقصیر دکتر نیست و دیگه نمیشده بیشتر بکشه به هر حال چیزی که شده دیگه همینه

واسه من یکم شکم و پهلو مونده شایدم تقصیر دکتر نیست و دیگه نمیشده بیشتر بکشه به هر حال چیزی که شده دی ...

دکتر منم قبول نکرد کمرم وانجام بده گفت حالت بد میشه اخه هموگلوبین خونم پایین بود.الان میگم خدا خیرش بده قبول نکرد وگرنه میمردم

[QUOTE=115656855]دکتر منم قبول نکرد کمرم وانجام بده گفت حالت بد میشه اخه هموگلوبین خونم پایین بود.الان میگم خدا خیرش ...[/QUOTE

مال من 5 و خورده ای شد البته فکر کنم اسفند 96 بود

من یادم نمیره شب اومدم خونه با همون گان که تنم بود با مامانم سوار آسانسور شدم وایییییییییییی اگه بدونین چه حال افتضاحی شدم بعد اومدم خوابیدم رو تخت

[QUOTE=115656855]دکتر منم قبول نکرد کمرم وانجام بده گفت حالت بد میشه اخه هموگلوبین خونم پایین بود.ال ...

منم باید همون موقع انجام میدادم اینقدر اطرافیان به ادم اطلاعات غلط و استرس میدن باعث شد نتونم تصمیم بگیرم. هفته پیشم که انجام دادم به هیچکس جز همسرم و خواهرم نگفتم .شب بعد عمل مادرم فهمید کلی غر زد ولی کار از کار گذشته بود😊