2777
2789

سلام بچها من هفته ۱۲ طول سرویکسم ۲۴ بود دوهفته بعدشم همون بود و دکتر برام پساری گذاشت و استراحت مطلق شدم و .... 

کسی بوده تجربه منو داشته باشه بارداری موفقی داشته باشه؟؟قرار شده دوباره چک کنم اندازشو دوهفنه یه بار ...

ولی تحقیق که تو اینترنت کردم خیلی کمه و ناامید شدم حسابی خیلی نگرانم دکتر هم رک بهم نمیگه وضعیتم در چه حده

نرمالش ۳۰ ب بالاست   زیادم  نگران کننده نیس استراحت کن میره بالا انشالله 😍

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بسپاربه خدامن ۲۶هفته ۱۵ بودم و۳۸هفته زایمان کردم موهامم درازکش میشستم بارداری فوقالعااااده سختی داشتم تاپیکاموبخون خیلی به دردت میخوره درکت میکنم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
فقط بسپاربه خدامن ۲۶هفته ۱۵ بودم و۳۸هفته زایمان کردم موهامم درازکش میشستم بارداری فوقالعااااده سختی ...

هفته ۱۵ چند بودی ؟؟

من الان ۲۴ اندازش هست اگر بیاد پاین فک نکنم به ۲۴ هم برسه 

استرس نداشته باش که خودش کلی ضرر داره برا نی نی..... استراحت مطلق کن ایشالا سر موعد سرکلاژ میکنی خیا ...

الان پساری گذاشتن ولی دکتره یه جور رفتار کرد انگار هیچ امیدی نبوده بهش خیلی دلم شکسته 

هفته ۱۵ چند بودی ؟؟ من الان ۲۴ اندازش هست اگر بیاد پاین فک نکنم به ۲۴ هم برسه 

ببین من توهفته ی ۲۶ فهمیدم که ۱۵ شده البته شکمی میگفت ۲۰ولی واژینال فهمیدم ۱۵ بااستراحت کمترنشدشماهم فقط بخواب ایشالا میمونه

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
الان پساری گذاشتن ولی دکتره یه جور رفتار کرد انگار هیچ امیدی نبوده بهش خیلی دلم شکسته 

غلط کردمنم اینجوری دق دادن فقط بچه های اینجاآرومم کردن

[QUOTE=115648214]ببین من توهفته ی ۲۶ فهمیدم که ۱۵ شده البته شکمی میگفت ۲۰ولی واژینال فهمیدم ۱۵ بااستراحت کمترنشدشماهم ...[/QUOTEاستراحتت در چه حد بود؟؟؟پساری برات گذاشتن؟؟؟تو عاائمی داشتی که فهمیدی کوتاه شده؟؟

نه بابا نگران نباش توکلت بخدا باشه... منم باردارم و تو کل بارداریم انقد اذیت شدم لکه بینی داشتم خون ریزی... بعدش از ماه 5 دردهای زایمانی و از ماه 8 هم احتمال زایمان که دکترم گفت احنمال زیاد بیاد و نمونه برات نی نی ولی من فقط استراحت کردم و بیخیال شدم خدارو شکر تاالان مونده برام و هفته بعد یکشنبه بدنیا میاد

غلط کردمنم اینجوری دق دادن فقط بچه های اینجاآرومم کردن

باور میکنی ۱۶ هفته نزاشتم هیشکی بفهمه باردارم از ترس از دست دادنش و ... خیلی از هر لحاظ فشار رومه ایقد سختی کشیدم این ندت و سر سقطام که دیکه حتی نمیخوام به بچه فک کنم