2777
2789

سلام... دوستان من کلاس یازدهم هستم رشتم تجربیه می‌خوام تغییر بدم سال دیگه برم انسانی چون به انسانی علاقه بیشتری دارم ..... نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟ 

و دوم اینکه سوالی که خیلی دهنمو مشغول کرده اینه ک میشه کنکور دو تا رشته رو باهم داد؟؟؟؟؟؟؟ توی یک سال؟ یانه 

مثلا من سال دیگه کنکور دارم برای مردمش میشه ثبت نام کنم؟؟ لطفااااااااا اگه خودتونو نمی‌دونید از کس دیگه برام بپرسین 💙💙💙💙💙💙💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم اگ جات بودم حتما کاری رو میکردم ک دوست دارم ک بعد چند سال دیگه نگم کاش اون موقع رشتمو عوض میکردم ولی قبلش راجبه بازار کارش حسابی تحقیق کن.علاقه وقتی بازار کار و پول نباشه فایده ایی نداره داری عمرتو میزاری پس راجبش تحقیق کن ک بعدا پشیمون نشی .فکر میکنم بشه با هم کنکور داد زمان ما میشد الانو اصلا خبر ندارم از یه مشاور تحصیلی خوب بپرس 

ایشالا ک موفق باشی 

من خودم اگ جات بودم حتما کاری رو میکردم ک دوست دارم ک بعد چند سال دیگه نگم کاش اون موقع رشتمو عوض می ...

مرسی عزیزم همچنین .... حقیقتش به درسای فرمولی و ریاضی اصلا علاقه ندارم ولی زیستم عالیه و مطمئنم اگه تجربی این ریاضی رو نداشت من بهترین پزشک دنیا میشدم ... اما الان دلم میخواد سیاست مدار بشم یجور علوم سیاسی بخونم نظرت چیه ؟