2777
2789

از هفته ۳۵ فکر کنم 

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 29هستم شکمم خیلی اومده پایین میترسم آخه جفتمم پایین بود

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

من چیکار کنم حالا؟

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
جفتت دیگه نرفت بالا کلا؟چکارا کردی اجی یکم راهنماییم میکنی؟

نه دیگه همون پایینه 3هفته دیگه سونو دارم ببینم چی میشه من فعالیتم زیاد بود استراحت نداشتم خونمون خیلی پله داره جفتم اومد پایین دکتر گفت پله نرو زیاد اما نمیشه که سرویس بهداشتی من 18تا پله میخوره

نه دیگه همون پایینه 3هفته دیگه سونو دارم ببینم چی میشه من فعالیتم زیاد بود استراحت نداشتم خونمون خیل ...

دقیقا منم خونمون پله داره طبقه بالاییم و فعالیتمم کلا زیاده آخه خب نمیشه ک ب کسی بگی بیاد کارای روزانه ی ادمو انجام بده😟

بخاطر این جفتم اومده پایین

حالا اجی تو از چند هفته بهت گفتن پایینه؟

خوبه تو دختره خوش ب حالت چون میگن دختر کلا مقاوم تره تو بدن 

ایشالله ک ایندفعه بری سونو بهت بگه ک دیگه مشکلی نیست کلا

دقیقا منم خونمون پله داره طبقه بالاییم و فعالیتمم کلا زیاده آخه خب نمیشه ک ب کسی بگی بیاد کارای روزا ...

گلم من 16هفته 4روز سونو دادم بالا بود جفتم تو 18هفته 2روز اومد پایین مال منم پسره