2777
2789

فقط ميدونم بايد بريزي تو ماست بعد ناهار بخوري

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوانه گندم و پودر کن تو ماست بریز رو غذاهات یا حتی تو دوغ ، سوپ خلاصه تو خورشت همه چیز میشه ریخت ، ح ...

تا چند وقت باید مصرف کنم که صورتم پر بشه

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
هیچ نداره😂😂البته خیلی باید مصرف طولانی باشه که جواب بده  

وااا😂😂پ چی باید بخورم صورتم پر شه خیلی لاغر شده بدنم خوبه فقط صورت

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
تاثیر داره واقعا

خودم مصرف نكردم اما همينجا ينفر ميگفت تاثير داشته 

اما باد حداقل يكماه مداوم مصرف بشه

چون سنگينه بعد ناهار بخوري باعث ميشه حجم معده بيشتر بشهو ب مرور زمان چاقي...

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
تا چند وقت باید مصرف کنم که صورتم پر بشه

من استفاده کردم هیچ پر نکرد😁صورتتو خیلی ماساژ بده ، جوانه هم بخور کلا ببرش تو برنامه غذایت ، من تقریبا سنم زیاد که شده شاید جواب ندیدم اگه شما خیلی سنت بالا نیس احتمال زود جواب دادنش زیاده ، خیلی مصرف کن و آب زیاد بخور ،  صورتتم با آلورا یا شیر یا تخم گیشنیز  یا آب سیبزمینی ماساژ بده تا ایشالا پر بشه ، اینکارو باید ماها انجام بدی تا نتیجه ببینی

عزیزم یکی از بهترین روش ها برای توپر شدن صورت استفاده از خاک رس هست، چون مواد  معدنیش جذب  پوست صورت میشه.

من یه  پیج اینستاگرام دارم. اینم  آیدی شه

« beauty.clay »

توی پیج خواص  فوق العاده خاک رس و طرز استفاده و همچنین فروشش رو گذاشتم.

دوست  داشتی میتونی یه سر بزنی