2777
2789
عنوان

مهمونی تموم شدن سربازی

330 بازدید | 23 پست

سلام...

خانواده عموی همسرم برای اتمام سربازی پسرشون مهمونی گرفتن( میخوان سور بدن)و ما رو هم دعوت کردن. ما یه جعبه شیرینی می گیریم میبریم. به نظرتون کافیه؟ یا باید کادوی چیزی هم بگیریم برای پسرشون؟

من تاحالا مهمونی تموم شدن سربازی نرفتم.

نمیدونم چطوره؟

آیا به نظرتون شیرینی بگیریم بریم کافیه یا باید کادویی چیزی هم بگیریم.

ممنون میشم نظرتون رو بگید🌹🌹🌹🌹

تیکر کاهش وزنمه.وزن اولیه ۷۸وزن فعلی ۷۲وزن هدف ۶۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم نرفتم تاحالا اما همسرم اول دی اعزام میشه ینی تموم شه بایدمهمونی بدیم 😑من تو فکر جشن دو نفره بودن 😂

عزیزم وزنتو چطور کم گردی؟؟؟منم دو روزه رژیم شروع کردم کالری شماری

پول ببر شیرینی نمیخاد دیگه

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
بحق چيزاي نديده و نشنيده

اره به خدا...

من همین جا تو نی نی سایت دیدم که کادو هم برای تموم شدن سربازی میبرن.

وگرنه خودم نمیدونستم.

خودم تا حالا برام پیش نیومده همچین مهمونی برم.گفتم نکنه برم.بقیه کادو گرفته باشن .زشت بشه ما کادو نبریم

اره به خدا... من همین جا تو نی نی سایت دیدم که کادو هم برای تموم شدن سربازی میبرن. وگرنه خودم نمید ...

دايم ب كجا ميريم....اين حجم از تجملات....🤦🏻‍♀️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
سلام منم نرفتم تاحالا اما همسرم اول دی اعزام میشه ینی تموم شه بایدمهمونی بدیم 😑من تو فکر جشن دو نفر ...

نه عزیزم نمیخواد والا...منم تا حالا نشده بود همچین مهمونی دعوت بشم.پسرا میرفتن سربازی و میومدن.

ولی حالا عموی شوهرم واسه پسرشون مهمونی گرفتن.منم موندم چکار کنم؟!!!

عزیزم کالری شماری میکنم.

شما فقط شیرینی بگیر  اگه کادویی هم در کار باشه باید مادرشوهرت بگیره

عزیزم مادرشوهرم شهر دیگه ان.پیشمون نیستن.

البته خواهر شوهرم هم چند ماهی عروسی کرده.اونا رو دعوت کردن که اونا رو هم پا گشا کنن.

یه تیر و دو نشون.