2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این لباس عروس چیه + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 58 پست
من دوست دارم اما همیشه میترسم چندسال دیگه از مدبیفته بشه ی لباس ضایع براهمون هنیشه دنبال ی چیز ساده ...

دقیقا

الانم لباسای عروسای قدیمیو ادم میبینه ساده ها همیشه شیکتره

لباس عروس فرح و ملکه ثریا را مقایسه کن

مرکز مشاوره روانشناسی: تهران_ ابتدای خیابان سهروردی جنوبی_ حسام زاده غربی_مرکز مشاوره بهزیستی🌷

دوسندارم 

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اون ربان کمرش بیخوده !

من دلم میخواد مثل "نِل" پشت لباس عروسم یک پاپیون بزرگ داشته باشه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بینظیره

جزو معدود لباس عروسهایی هست که دیدم و واقعا لذت بردم همه چیزش تناسب داره 

چون خیلی وقتها لباس عروسها مثلا بالاتنه شیکه دامن و تور پایینش زشته یا یقه یا آستینش اما این عااالی بود

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
من همین مدل زرشکیشو برای یه جشن خریدم  نظر همه محترمه اما من میگم فقط یه بار میشه لباس پف پوشی ...

دقیقا شوهرم نظرش همین بود. من میخواستم لباس عروسم رو مدل ماهی بردارم نذاشت. گفت بعدها دیگه نمیتونی لباس پفی بپوشی به دلت میمونه ولی مدل ماهی همه جشنی میشه پوشید

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
دقیقا شوهرم نظرش همین بود. من میخواستم لباس عروسم رو مدل ماهی بردارم نذاشت. گفت بعدها دیگه نمیتونی ل ...

من لباس عقدمو ماهی برداشتم

عروسیم پف

میشه لباس پف پوشید اما پف لباس عروس کجا و اون کجا 

رنگ لباس عروس کجا و اون کجا

عزیزم درهرصورت خوشبخت باشید

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست