2821
2789

آ خی عزیزم روحش شاد خدا بیامرزدش خدا صبرت بده ان شالله

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم❤

خیلی سخته

هنوز زوده برا کنار اومدن باهاش

به خودتون فشار نیارین و اجازه بدین جسم و روحتون زمان و دوره سوگواری رو بگذرونه

کم کم بایه مشاور حاذق صحبت کنین تا کمکتون کنه

براشون فاتحه میخونم

خدا به قلب شما و خونوادتون ارامش بده

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

سلام...عزیزززم داغ خیلی سخته خصوصا این داغی ک شما دیدی.

گلم اگه شرایط روحیت هییییچ فرقی نکرده توی این پنجاه روز؛و روز ب روز داری بدتر میشی؛شما دچار افسردگی پس از سوگ شدی؛باید یه دوره کوتاه زیر نظر روانپزشک دارو مصرف کنی.

گلم مادرت الان کسی ک میتونه خیلی حامی خوبی براش باشه شمایی...بدون شما مادرت نابود میشه؛خودکشی گناه کبیره است و روحت ان دنیا تا ابد در چنان عذابی قرار میگیره ک هر ان ارزوی حال همین الانت رو داری.

تقدیر چنین بوده و کاریش نمیشه کرد...

منم خودم هزیزی را از دست دادم ک هر ان غمش روی دلم سنگینی میکنه و نتونستم بدون ان خنده ازپی کنم ک غم پشت ان خنده ام نباشه.

ولی چاره چیه.

برای شادی روح برادرت دعاااا کن و بدون مرده ها زنده اند فقط جسمشون دیگه پیش ما نیست.

با داداشت درد و دل کن تا اروم شی.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز