2789

ثُمَّ جَعَلْناهُ نُطْفَةً فِي قَرارٍ مَكِينٍ 

اقدام دومم بودم يعنى اقدام اولم اشتباه بود روز ٩-١٠ پرى بود ولي اين ماه١٠-١١-١٣-١٥پرى اقدام كردم

فردا موعدمه 

از جمعه هفته قبل از عصر زير دلم خفيف درد كرفت با پايين كمرم مداوم نبود ولى

رگهاى روى سينم مشخص و بزرگ بود 

نوك سينم يكم حساس شده بود ولى از ديرو دست كه ميزنم دردم ميگيره 

حس ميكنم نوك سينم تيره شده

و سينم بغل و زيرش درد ميگيره ول ميكنه مخصوصا سينه سمت چپ

زير دلم جمعه تا يكشنبه اينا سنگين و سفت شده بود

صورتمم هميشه يه هفته قبل موعد جوش ميزد دو سه روز قبله موعد مثل ايينه ميشد ولي الان بشدت جوش زده صورتم

يكمم حساس شدم تا اهنك يا فيلم غمگين ميبينم گريم ميگيره

بيبى هم ساعت٧:٤٥ زدم ٧:٤٧ هالشو ديدم كه پر رنگ تر شد اين عكسم دقيقا ده دقيقه بعدشه 

ايشالا قسمت همه ى منتظران

٢٢آذر١٣٩٨ بيبى چك من مثبت شد🤰🏼۱۹ مرداد۱۳۹۹ ساعت۱۲:۵۰ دخترم جانان به دنیا اومد🤱🏼تیکرم تولد یک سالگیه فرشتمه👧🏼♥️

مبارک باشه عزیزم.ان شاالله قسمت من و تمام منتظرا

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فاصله پریودی هات چجوریه؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

مبارکه عزیرم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
مبارک باشه عزیزم.ان شاالله قسمت من و تمام منتظرا

ايشاللللله ايشاللللا

٢٢آذر١٣٩٨ بيبى چك من مثبت شد🤰🏼۱۹ مرداد۱۳۹۹ ساعت۱۲:۵۰ دخترم جانان به دنیا اومد🤱🏼تیکرم تولد یک سالگیه فرشتمه👧🏼♥️