2777
2789
عنوان

ما قبلا زنده بودیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 29 پست
 واقعا؟

اره اینطور که من شنیدم

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

من شنیدم میگن وقتی کسی میمیره و بچه ای بدنیا میاد روح اون مرده میاد تو بدن بچه..ک بعضی چیزا براش آشنا میاد در اینده

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن قبل از این که به دنیا بیایم زندگی را نشونمون دادن

که چی بشه؟

یا رب ز قناعتم توانگر گردان/در نور یقین دلم منوّر گردان/اسباب مَنِ سوختۀ سرگردان/بی منت مخلوق مُیَسَّر گردان
من شنیدم میگن وقتی کسی میمیره و بچه ای بدنیا میاد روح اون مرده میاد تو بدن بچه..ک بعضی چیزا براش آشن ...

من خوندم ی جایی مادر بزرگه میمره  نوش ک بدنیا میاد دقیق همون خالی ک مامان بزرگه داشه نوهه هم داشته و نوهه میرفته سراغ وسایل مامان بزرگش وسایلی ک هیچ کس پیداش نکرده بجز اون نوهه

❤️کاربری دست سه نفره❤️
نمیدونم اما خیلی آشناست مثل اینکه قبلا این کارو انجام دادی

آره دیگه گفتم برا همه پیش اومده اون صحنه ها رو تو خوابمون دیدیم اتفاقا یکی از دلیلای وجود روح همین رویاهای صادقه هستش

حق را بشناس تا پیروان حق را بشناسی.

بوداییا میگن ما متولد میشیم اگه انسان خوبی باشیم مردیم دوباره متولد میشیم منتهی ثروتمند و خوشبخت

ولی اگه آدم بدی بودیم دوباره که متولد میشیم ب شکل یه انسان فقیر و بیچاره

من چند تا کلیپ دزدم که درستیه اینو اثبات میکنخ

یه دختر 10ساله همش میگفته فلانی مادر منه فلانی خواهرمه من حتی اسم کشورو شهرو کوچه و پلاک خونه ایو میداد و میگفت خونه من بوده مادرش ب یه روحانی میگه پدر

اون دخترو میبره همون جا و اونو با یه زنو دخترش روب رو میکنه دختر بچه چند تا نشونه میده که کاملا درست بوده حتی روز و زمان و نحوه مرگشو که تصادف بود میگه و کاملا درست بود

والا یه بار تو تلویزیون یه کارشناس دینی میگفت انسانها اون صحنه ها رو تو عالمی به نام عالم زر دیدن

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏