2777
2789
عنوان

مقایسه من با زنعموی سوهرم از طرف شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 27 پست
به هر حال شما هم همسرت و انتخاب كردي و وضعيتش مشابه عموش نيست.... حرف بي ربطي نزده به نظرم 

اره دقیقا ولی من نمیتونم ببینم که اون رنعمومو بالاتر میبینه اخه اون ۲ سال ازم بزگتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون موقع یه جوابی بهش میدادی بد حرفی زد به نظر من یعنی سطحتو کشوند پایین یعنی حالا که با من ازدو ...

وااااااا

چه برداشتهایی 

بابا گفته من مثل عموم پولدار نیستم و نمیتونم کاراییی که اون برای زنعمو میکنه من برای تو بکنم 

یعنی هزار درصد مطمینم که هیچ چیزی غیر این تو ذهن اون مرد بیچاره نگذشته 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

وااااااا چه برداشتهتیی  بابا گفته من کثل عموم پولدار نیستم و نمیتونم کارتیی که اون برای زنعمو ...

اره دقیقا همین حرفا،منم از این ناراحت شدم که من دقیقا همین وضعو خونه بابام داشتم ولی اون الان داره،

اره دقیقا همین حرفا،منم از این ناراحت شدم که من دقیقا همین وضعو خونه بابام داشتم ولی اون الان داره،

خوب عزیزم انتخاب نمیکردی شوهر کارمندو 

عین واقعیته حرفاش و بنظرم اصلا نه توهینی کرده نه مقایسه منفی 

الکی اوقات خودتو تلخ نکن ،زندگی رو سخت نکن هم برای خودت هم براشوهرت 

این داستانو کش بدی قشنگ شوهرتو متوجه حسادتت به زنعمو میکنی 

در صورتی گه سما چون از خانواده متمکنی اومدی انتظار میره مناعت طبع بیشتری داشته باشی و به قول معروف چشکو دل سیر باشی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

شوهرتو مگه خودت انتخاب نکردی؟ اگه اره که دیگه الان وضع خونه ی باباتو فراموش کن الان وصع مالی تو و شوهرت باهم سنجیده میشه نه با بابات اون بنده خداهم حرف بدی نزده 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

خوب پیش می یاد دیگه عزیزم زندگی بالا و پایین داره منم قبلا خونهی پدرم سطح زندگیم بالاتر بود اون وقتا پدرم جوان بود ماشین های مدل بالا سوار می شدیم بعد ازدواج نه. اما خیلی ها بودن خونه پدر پول تو جیبی هم نداشتن همسراشون دره ذره وضعشون خوب شد!

گلم مگه همسرتون وعده وعید امکانات در حد خونه پدرتون رو داده بوده بهتون؟شما مگه وضع مالی همسرتون رو نمیدونستید در چه حده؟

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
اره ولی. من دلم گرفت چون من دقیقا همون وضعیتو داشتم

حق داری دلت گرفته می دونم ولی همسرت حرف بدی نزده خواسته واقع بین باشید. حالا هم واسه خدا کاری نداره یهو یه روزی خوبی نصیب امثال منو شما بشه امیدوار باش گلم