2777
2789
عنوان

ماجرای ازدواج .‌‌‌..

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن کار درستی کردی یعنی چی دل دختر مردم را میسوزونه ب خاطر پول و یتیم بودن 

پدر مادر دختر طلاق گرفتن. 

مبگفت نههههه تو خانواده ما طلاق معنی نداره و خیلی حرفا بهم زد.

من گفتم چه ربطب داره مگه هرکسی پدرومادرش جدا میشن بچه هاشون حق زندگی ندارن؟ چ حرف غیر منطقی میزنین.

تواین جور مواقع نباید ادم پیشنهاد بده به نظر من آگه خوب بود طرف می گن قسمت بود اگه بد بود می گن فلان فلان شده به ما معرفیش کرد وگر نه ماکه نمی شناختیمش 

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚

استارتر بسیار کار خوب و برازنده ی مادر اون آقا کردین! باز خیلی خانمی کردی من که می گفتم 

بیه/

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
خوب کاری کردی  نگرفت الان اومده میخواد بگیردش شوعور و فهمم خوب چیزیه ک هرکسی نداره پیش خودش ...

اره واقعا.

فکر کرده همه مثل خودشون ملاکشون پولداری.

اصن به یک هفته نکشید دخترو پیدا کرد و رفت خاستگاری و قرار عقد گذاشت.

بعدها گفتم یکم تحقیق میکرردین گفت چمیدونستم باباش سرشناس بود گفتم ادم حسابین😐😐😐

عزیزم خیلیم کار درستی کردی 

درود بر شما ❤️😘

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

شما قبل از نشون دادن عکس باید شرایط کامل دختر خانمو میگفتید که اگر نمیخواستن حرفشم به میون نمیومد که ناراحت بشن

وکار اون خانوم هم اشتباه بود که بعد از شکست پسرشون تو زندگی تازه اون دختر خانومو لایق پسرشون دونستن

شما قصدتون خیر بوده ولی همیشه از معرف طلبکار میشن

روزای خوب تو راهن🥰🌸
بازخوبه جوابشودادی معلومه دخترمردموخوردوخمیرمیکردن توزندکی همون خداروشکرک باراولم نرف خاستگاریش دیگه ...

اره واقعا خداروشکر قسمت نشد.

چون  خیلی دختر خوبیه خیلی سختی کشیده دلم میخاست خوشبخت شه چون پسر دوستمونم واقعا ادم خوبیه.

اما ملاک ازدواجشون فقط پول بود دیگه