2777
2789
من دخترم خیلی راحت این قطره رو میخوره . خیلی خوشحال بودم که این قطره رو براش پیدا کردم  یه نفر ...

نه عزیزم کلی تلاش کردن تا اهنی بسازن ک  سیاه نکنه بعد مگه میشه الکی باشه 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
من خیلی راصیم ازش دکترش گفت قطره عالیه روش نوشته جرا سیاه نمیکنه حالا یادم نیست بخون متوجه میشی نگرا ...

آره خوندم . پس بی خیال حرفهای الکی . خدا خیرشون بده خیلی قطره خوبیه. یکی از مامانها اینجا بهم معرفی کرد خدا خیرش بده

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=115578160]واقعا😨😨😨😨 شده گاهی 2و نیم سیسی دادم ولی از این ب بعد حتما چک میکنم ممنونم ک گفتی عزیزم🌹🌹🌹[/QUOT]

خواهش میکنم.حتی ماهااگه قرصشو سرخود بخوریم خطرناکه

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من دخترم خیلی راحت این قطره رو میخوره . خیلی خوشحال بودم که این قطره رو براش پیدا کردم  یه نفر ...

نوشته ب دلیل عدم تماس مستقیم مولکول اهن با دستگاه گوارش دندونا رو سیاه نمیکنه

اهنهای خارجی هم دندون رو سیاه نمیکنه.فقط این اهنایی ک‌مرکز بهداشت میده معلوم نیس چیه.انگار تیراهن رو پودر کردن ریختن تو اب😐

سلام اون یک نفر سواد علمی نداشته بانو چرا اسم این قطره لیپوزوفر هست چون اهن داخل لیپو زوفر ها هست برای همین بچه ها بالا نمیارنش و با لبنیات تداخل نداره چون جذبش طولانی مدت تر هست و اسیب بسیار کمتری به دستگاه گوارش نوزادان  میرنه بهشون بگو یه تحقیق داخل اینترنت بکنن بعد دل بقیرو بد کنن ادم اگه چیزی نمیدونه بهتده راجبش نظر نده و سکوت کنه به قول دکتر انوشه اگه حرف زدن بلد نیستی حرف نزدن که بلدی ،، چون داخل لیپوزوفر ها هست جایی میریزه سیاه نمیکنه و دندان هارو هم سیاه نمیکنه 

نه عالیه.خوش طعمه .دیگه نمیخواد فاصله یکی دو ساعت قبل و بعد شیر دادنم رعایت کنی

سلام گلم... پسرم یکسالشه... چندسی سی لیپوزوفربدم؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
سلام گلم... پسرم یکسالشه... چندسی سی لیپوزوفربدم؟

سلام عزیزم.یک قطره چکان و نیم یا دوتا بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
سلام عزیزم.یک قطره چکان و نیم یا دوتا بده

چطورمال بهداشت نیم سی سی میدادم.... این چرابیشتره گلم؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
چطورمال بهداشت نیم سی سی میدادم.... این چرابیشتره گلم؟

اینا خارجین درصدش کمتره یکم ضعیف تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40