گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
میتونم جواب همه بی تربیتا و بی شخصیت ها رو بدم ولی سطحم و شعورم خیلی ازشون بالاتره بنابر این از کنارشون ردمیشم میگن با خوک کشتی نگیر چون تو کثیف میشی ولی اون عاشق کثیف کردن خودشه😇😇😇
با اجازه استارتر سلام مامان های عزیز ممنون میشم اگه پاسخ بدین به پرسشنامه من خدا خیرتون بده در ازای محبتتون صلوات میفرستم براتون این لینکش هست حیاتیه لطفا چند دقیقه وقت بزارید https://survey.porsline.ir/s/p3aeMA8
با با خیلی اسکولن هی هرروز میگه هر کی فالوم کنه میتونه لایو ببینه بعدم هررشب یه لایو جنجالی الانم میگه میخام پیج و ببندم هر کی فالدم کنه میتونه پستام و ببینه از این به بعدم پست جنجالی میذارم شما با خودتون فک کنید اینا چه دلیلی داره
وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤